cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Hp Zbook X2 Memfokuihkan Golongan Genius Akan Ke Malaysia Pada Januari 2018


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-09 20:14:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Pada bulan lepaih, HP telah memperkenaikan sebuah komputer berkuasa tinggi khusus untuk golongan genius, dinamakan HP ZBook x2. la nih, pada hari ni, HP Malaysia mengumumkan yang mana komputer ni akan mai ke pasaran tempatan pada Januari 2018 kelak. HP ZBook x2 mai dengan skrin sentuh 14-inci UHD dengan kadaq pewarnaan 100 peratus Adobe RGB, menggunakan cip Intel Core Gen-8, serta dilengkapi kad grafik NVIDIA Quadro M620, serta memori sehingga 32GB.

Ia turut menawaqkan pilihan storan sehingga 2TB SSD. Dengan penawaran spesifikasi tinggi ni, pengguna boleh buat pelbagai tugasan genius multimedia tanpa masalah termasuk membuat penyuntingan video melalui Adobe Premier Pro, After Effect dan sebagainya. Komputer ni menawaqkan rekaan papan kekunci boleh ditanggaikan, selain sebuah tongkat yang boleh mendirikan ia untuk digunakan sebagai komputer.

Pengguna turut boleh melaraihkannya untuk menggunakan ia sebagai sebuah panel lakaran digitai. HP menyertakan sebuah styluih menggunakan teknologi Wacom bersama dengan komputer ni, yang mana mampu menawaqkan input tekanan 4096 titik, dan tak memerlukan bateri untuk berfungsi. Pengguna turut boleh menggunakan sebuah dok khusus untuk menghubungkan ZBook x2 ke sehingga dua monitoq 4K untuk punca produktiviti tambahan.

Buat masa ni, ghega jualan untuk HP ZBook x2 masih dok tak diketahui lagi buat masa ni. Kita barangkali akan mendengaq lanjut mengenainya dalam sebulan dua lagi.


Hp Zbook X2 Memfokuihkan Golongan Genius Akan Ke Malaysia Pada Januari 2018


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme