cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Honoq Berkongsi Imej Acah Peranti Yang Bakai Dilancaqkan Di Malaysia Bulan Ni


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-11 14:14:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Honoq ialah jenama peranti mampu milik oleh Huawei. Peranti Honoq kerap menjadi alternatif kepada pengguna yang tak mampu membeli peranti Huawei dengan spesifikasi yang setandin. Terkini pihak Huawei Malaysia berkongsi tiga imej acah peranti terpalin baghu yang bakai depa lancaqkan di Malaysia bulan. Maklumat lain yang dikongsi ialah ia bakai mempunyai tubuh logo dan hanya mempunyai satu kamera utama di bahagian belakang.

Berdasaqkan imej yang dikongsi, ia barangkali sebuah Honoq 6A. Peranti ni dilengkapi skrin 5 HD, dijana pemproses Snapdragon 430, memori 2/3 GB RAM dan storan 16/32 GB. Bagi yang memerlukan storan tambahan, ia menyokong kad MikroSD sehingga 128 Gigabyte. Kemampuan kamera pulak ialah kamera utama sebesaq 13-Megapixel dan kamera selfie 5-Megapixel.

Sebuah bateri sebesaq 3020 mAh menjadi sumber kuasa kepada peranti yang mempunyai kerangka logam sepenuhnya dan dicaih menggunakan slot MikroUSB. Sebuah pengimbaih cap jari berbentuk bulat disertakan pada bahagian belakang dan bicu audio pada bahagian ataih. Sistem operasi Android 7. 0 digunakan dengan pelancaq EMUI 5. 1. Empat warna ditawaqkan iaitu emasbiru, ros merah dan perak.

Di China ia akan dijuai bermula 1 Jun lepaih dengan ghega jualan bermula dari RMB 799 RM 499 sebuah.


Honoq Berkongsi Imej Acah Peranti Yang Bakai Dilancaqkan Di Malaysia Bulan Ni
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme