cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Honoq 8 Pro Peranti Mesra Gamin Pada Ghega Menarik


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-26 17:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Pada masa la nih, pelbagai pihak sedang berusaha melestarikan permainan komputer dan menyediakannya di pelbagai platform. Pengeluaq komputer mai dengan komputer yang memfokuihkan gamin, namun tak banyak pengeluaq telefon pintaq yang menghasilkan peranti memfokuihkan kepada permua iaitu Permainan mudah Alih. Namun pada pertengahan tahun ni, Honoq telah tampil berani mengetengahkan Honoq 8 Pro, dengan tumpu terhadap gamin.

ni dapat bukan sekadaq dari hasil keputusan benchmark, malahan depa turut bekerjasama dengan Mobile Legends dalam menghasilkan kandungan tertentu khusus untuk peminat permainan hat sama dok habaq tadi. Berikut merupakan lima ciri menarik pada Honoq 8 Pro, yang sesuai bagi hampa yang mencari telefon pintaq memfokuihkan permainan. Dijana oleh Cip Pemprosesan HiSilicon Kirin 960 Sepertimana yang kita tau, cip pemprosesan memainkan peranan pentin dalam setiap peranti pintaq.

Cip HiSilicon Kirin 960 yang dihasilkan oleh Huawei adalah setandin dengan cip pemprosesan yang lain, yang mampu beroperasi dengan pantaih. Cip HiSilicon Kirin ni merupakan cip lapan-teraih, dan mempunyai 4 x Cortex-A72 2. 4 GHz dan 4 x Cortex-A53 1. 8 GHz untuk menjana prestasi yang tinggi. Hal ni dapat dibuktikan menerusi AnTuTu Benchmark, malah lebih pantaih dari Google Pixel.

Pemproses Grafik Mali-G71 Dengan Sokongan Voikan Bagi peranti yang memfokuihkan permainan, sokongan grafik yang pantaih adalah satu kemestian. Dengan cip grafik khusus, permainan dapat dijalankan dengan lebih lancaq, tanpa sela masa atau kekurangan grafik. Pada Honoq 8 Pro, ia dilengkapi dengan cip grafik Mali-G71. Dengan cip yang dikhususkan untuk penjanaan grafik, Honoq 8 Pro dapat menjana grafik berkualiti tinggi, tambah lagi turut menyokong Voikan API memudahkan pembangun untuk menghasilkan permainan yang lebih cun tanpa mengorbankan responsif pemain.

RAM Sebesaq 6GB tak dinafikan isu Multi-tugasan Multitasking merupakan satu perkara pentin dalam pemilihan peranti. takdak sapadia yang ingin berbelanja ribuan ringgit, kemudian memperoleh peranti yang bukan saja perlahan, tapi mempunyai masalah dalam buat multi-tugasan. Honoq 8 Pro menyertakan RAM sebesaq 6GB dan pada kapasiti RAM ni, lebih banyak tugasan dapat dilaku pada satu masa yang sama.

ni jugak membolehkan pengguna peranti ni merakam permainan depa dalam bentuk video dan proses ni tak sedikitpun mengganggu permainan yang sedang dimainkan depa. Paparan Skrin 2K Permainan yang baguih adalah permainan yang bukan saja menarik, malah menampilkan kualiti grafik yang tinggi dan teliti. Paparan yang tak menghasilkan grafik yang baguih akan mecacatkan pengalaman permainan.

Namun pada Honoq 8 Pro, paparan yang digunakan mempunyai resolusi 2K, dan merupakan paparan LTPS IPS yang menghasilkan warna yang lebih cerah dan cun. Ia jugak mempunyai ketumpatan pixel yang lebih tinggi, setinggi 515ppi. Bateri Sebesaq 4,000 mAh Sebagai peranti yang memfokuihkan permainan, kapasiti bateri antara satu faktoq utama yang perlu dititikberatkan.

Peranti perlu bertahan lama lebih-lebih lagi untuk satu sesi permainan yang dah konfem memakan masa yang lama. Dan dalam menyelesaikan masalah ni, pada Honoq 8 Pro ia menyertakan bateri berkapasiti tinggi sebesaq 4,000 mAh. Pada kapasiti ni, bateri dapat bertahan selama 2 hari pada kadaq penggunaan biasa. Dengan lima ciri-ciri diataih, tak dapat disangkai lagi Honoq 8 Pro sungguh baq hang, memfokuihkan kepada penggemaq permainan dengan ciri-ciri yang boleh mempengaruhi prestasi pemain.

Peranti ni dijuai pada ghega RM 1,999 dan merupakan ghega yang menarik untuk spesifikasi dan fungsi yang ditawaqkannya. Penafian: Advertorial Dari Honoq Malaysia


Honoq 8 Pro Peranti Mesra Gamin Pada Ghega Menarik

Honoq 8 Pro Peranti Mesra Gamin Pada Ghega Menarik


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme