cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Honoq 8 Pro Memenuhi Segala Keperluan Harian Hampa


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-21 14:14:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


macam biasa penghujung tahun bakai tiba dan menghadiaqkan pelbagai peranti baghu di pasaran. Dengan lambakan peranti baghu ni, pastinya ghamai diantara hampa yang berpikiaq peranti manakah yang sepatutnya dimiliki. Adakah berbaloi untuk membeli peranti lama yang dah kughang harganya, atau peranti terkini yang maju namun sedikit mahai harganya ? kalau hampa memperuntukkan sekitaq RM 2,000 untuk memiliki peranti terkini, hampa sebenaqnya dah mampu memiliki peranti berspesifikasi tinggi dari Honoq.

Sungguhpun Honoq 8 Pro disasaqkan dengan tumpu terhadap gamin, ia jugak mempunyai spesifikasi dan ciri-ciri yang sangat baik untuk kegunaan harian, walaupun hampa bukan soghang gamer. Lima ciri-ciri berikut merupakan sebab-musabab awat Honoq 8 Pro memenuhi segala keperluan harian hampa. Kapasiti Bateri Dengan Waktu Bertahan Lama Pada masa la nih dengan gaya penggunaan harian yang dibanjiri kemaskini dari media so-siall mahupun buat gheja secara on-the-go, kapasiti dan ketahanan bateri adalah satu faktoq terpentin.

Peranti seharuihnya bertahan pada masa yang agak lama, lebih kurang menghampiri sehari tanpa perlu dicaih semula. Pada Honoq 8 Pro, baterinya berkapasiti 4,000 mAh dan mampu memberikan penggunaan selama 2 hari untuk penggunaan biasa. walaupun tak mempunyai fungsi pengecasan pantaih, teknologi pengecasan 9V/2A mampu memendekkan tempoh pengecasan penuh 100 peratus iaitu sekitaq 1 jam 45 minit bagi melaku.

Baik Untuk Fungsi Hiburan Bagi punca hiburan, sesuatu peranti tu bukan saja perlu memiliki kapasiti bateri yang besaq, malah kualiti paparan yang baguih. Menariknya, Honoq 8 Pro menyediakan paparan bersaiz 5. 7-inci LTPS IPS pada resolusi 2K, dengan ketumpatan pixel 515ppi. Pada spesifikasi sebegini, hampa boleh menggunakan fungsi realiti-maya pada peranti ni dengan pengalaman pandangan yang sangat baik.

Prestasi Untuk Multitaskin Yang Baguih Semua gamer peranti mudah-alih inginkan peranti yang boleh beroperasi lancaq tanpa sela masa dan jugak lag. Namun bukan saja gamer, malah pengguna biasa jugak memerlukan peranti yang senantiasa beroperasi dengan lancaq dan tak tersekat tanpa sebab yang munasabah. Cip yang memperkuasakan Honoq 8 Pro adalah HiSilicon Kirin 960 lapan-teraih.

Ia memberi keseimbangan diantara kegunaan berprestasi tinggi dan menjimatkan penggunaan bateri. Lebih dari tu, Honoq 8 Pro menyertakan RAM sebesaq 6GB RAM sekaliguih memudahkan pengguna membuka lebih banyak aplikasi pada satu masa tertentu. Dengan EMUI 5. 1 tak dinafikan dengan kebolehan untuk buat Multitaskin, adalah lebih baik sekiranya dua aplikasi dapat dipapaqkan secara serentak dan sebelah menyebelah.

Menerusi Android Nougat, fungsi ni mai secara natif dan dengan sistem EMUI 5. 1, iaitu sistem antaramuka yang pantaih, lancaq serta mempunyai kecerdasan buatannya yang tersendiri. Dengan EMUI 5. 1, ia menjadikan penggunaan ni lebih lancaq dan pantaih malah fungsi Direct Reply memudahkan pengguna untuk membalaih mesej teruih dari paparan notifikasi.

Dan Huawei akan menawaqkan kemaskini Android Oreo seawai bulan Disember tahun ni. Dwi-Kamera 12MP Yang Menyokong Rakaman 4K tak dinafikan peranti telefon pintaq sedikit sebanyak berfungsi untuk merakamkan memori-memori hari-hari, dan telah menggantikan kamera berasingan. Lagipun awat perlu membawa kamera dan telefon pintaq kalau hampa boleh membawa telefon pintaq saja yang dilengkapi kamera? Pada Honoq 8 Pro, terdapat kamera utama dwi-lensa yang mampu merakam gambaq yang cun, dan turut menyokong rakaman video pada resolusi 4K dan jugak 1080p 60fps.

Kualiti bokeh yang dihasilkan kamera ni jugak cukup menyerlah, dan warna yang dihasilkan tampak vibrant. Dengan kesemua ciri-ciri diataih, boleh dirumuihkan Honoq 8 Pro walaupun direka dengan tumpu untuk permainan, namun ia sesuai untuk digunakan oleh sapa-sapa saja walau hampa tak menggunakan fungsi khusus permainan macam kebolehan merakam skrin masa permainan.

Pendek kata, ia adalah sebuah peranti yang disasaqkan untuk pengguna yang mahukan peranti yang cukup berkuasa tanpa perlu berbelanja melebihi RM2,000. Dan la nih peranti ni telahpun ditawaqkan pada ghega RM 1,799 jadi dapatkannya di kedai cawangan rasmi Huawei atau menerusi pengedaq konfem, atau secara ataih talian teruih dari vmall. Beli: Honoq 8 Pro di vmall Penafian: Advertorial Dari Honoq Malaysia


Honoq 8 Pro Memenuhi Segala Keperluan Harian Hampa

Honoq 8 Pro Memenuhi Segala Keperluan Harian Hampa

Honoq 8 Pro Memenuhi Segala Keperluan Harian Hampa

Honoq 8 Pro Memenuhi Segala Keperluan Harian Hampa
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme