cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Hilang 7 Batang Gigi Muka Terbakaq Gara Gara Rokok Elektronik Vape Meletup


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-15 08:56:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Bagi yang berpikiaq vape adalah lebih selamat daripada rokok biasa hampa barangkali salah sebenaqnya. Buktinya, sebuah insiden telah berlaku di Idaho menunjukkan bahawa rokok elektronik sebenaqnya sangat berbahaya. soghang lelaki, Andrew Hall, 30 mengalami kecederaan yang teghok disebabkan oleh letupan vape di wajahnya. Akibatnya, Hall mengalami kecederaan kebakaran tahap kedua dan jadi punca dia kehilangan 7 batang giginya.

Menurutnya, rokok elektroniknya meletup tanpa memberi apa-apa petanda atau warnin. Andrew Hall, 30 tahun, telah menggunakan vape selama lebih kughang setahun sebelum letupan tu berlaku baghu-baghu ni. Dalam satu laporan oleh DailyDot, ada menyatakan bahawa letupan tu telah jadi punca peranti tu hancoq di dalam mulut Hall. Perkara tu telah jadi punca Hall kehilangan gigi dan meninggaikan parut terbakaq pada pipi dan lehernya.

Nasibnya baik pasai dia segera bergegaih ke unit rawatan rapi sebuah hospitai berdekatan Hall kemudian memuat naik gambaq dan habaq akan apa yang beralku untuk mengingatkan oghang lain tentang pasai bahaya vape Sementara tu, beberapa oghang netizen menyatakan skeptisisme pasai dakwaan Hall dengan mempersoaikan lagu mana vape tu boleh jadi punca begitu banyak kecederaan.

Hall, sebaliknya menjawab pertanyaan tu dengan menunjukkan gambaq rokok elektronik hat sama dok habaq tadi yang ada di bilik mandinya dalam keadaan rosak teghok. Hall menulih dalam statusnya: cheq telah menggunakan vape selama setahun dan cheq jamin bahawa cheq tak buat apa-apa kesalahan bateri betoi, sentiasa ada kedai yang menyatukannya apabila cheq mula-mula membelinya dan menyelenggara ia dengan betoi serta ambik nasihat depa tapi ia meletup di wajah cheq.

Lelaki ni konfem tak akan menggunakan vape lagi! Setakat ni, takdak maklumat yang jelaih pasai punca letupan tu. Walau bagaimanapun, Hall percaya ia barangkali pasai bateri yang ada dalam peranti tu. Hall jugak memberi peringatan kepada oghang ghamai dengan kata depa haruih menilai semula atau mencari idea lain untuk merokok. Akibat pengalaman tragih ni Hall telah membuat keputusan untuk beghenti menggunakan vape dan berharap semuga oghang ghamai jugak buat perkara yang sama.

kalau hampa suka dengan ceghita ni. Sila berikan sokongan dengan KONGSI bersama memba hampa supaya kami dapat teruih berusaha menyediakan kandungan berkualiti buat tatapan komuniti semua. Ribuan Terima Kasih. Sumber limaumanih


Hilang 7 Batang Gigi Muka Terbakaq Gara Gara Rokok Elektronik Vape Meletup

Hilang 7 Batang Gigi Muka Terbakaq Gara Gara Rokok Elektronik Vape Meletup
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme