cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Hasil Seni Jam Tangan Replika Yang Diperbuat Daripada Kertaih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-21 10:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Manabu Kosaka, soghang seniman yang berasai dari Saitama, Jepun, mempunyai bakat istimewa beliau mencipta replika apa jua model jam tangan dengan hanya menggunakan kertaih kualiti tinggi Kent. Kertaih Kent ni diperbuat daripada pulpa kimia dan serin digunakan bagi punca lukisan kejuruteraan, reka bentuk grafik dan jugak projek model 3 dimensi. googletag.

cmd. push function googletag. defineSlot /16069941/amazingnara-content-top , 336, 280 , 300, 250 , div-gpt-ad-amazingnara-content-top . addService googletag. pubads ; googletag. pubads . enableSingleRequest ; googletag. pubads . collapseEmptyDivs true,true ; googletag. enableServices ; ; googletag.

cmd. push function googletag. display div-gpt-ad-amazingnara-content-top ; ; Hasil gheja Manabu yang sangat teliti ni telah buat ghamai terpegun dan ada di antara depa yang keliru pasai menyangkakan jam tangan kertaih yang dihasilkan adalah merupakan jam tangan yang sebenaq. Dapatkah hampa membayangkan lagu mana beliau dapat menghasilkan replika yang sempurna dengan hanya menggunakan kertas?


Hasil Seni Jam Tangan Replika Yang Diperbuat Daripada Kertaih
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme