cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Hampa Benci Pada Penipu Ketahui Lagu Mana Untuk Kenali Seseoghang Sedang Menipu Hampa


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-28 03:54:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


barangkali hampa dah tau atau dah perasan perkara ni sebelum kami ceritakan. Iaitu cara-cara lagu mana untuk mengetahui seseoghang tu sedang menipu hampa. oghang yang suka menipu ni adalah soghang yang bijak. Bijak pada kategori the highest form of public relation . lagu mana untuk membuat oghang lain percaya terhadap penipuan hampa. tapi ada beberapa kekurangan terhadap si penipu ni. Tuhan telah menciptakan tubuh badan manusia ni untuk tak tau menipu macam mulut dan minda. Apa yang kita ghasa atau tunjukkan tu adalah kebenaran. tak macam lidah yang bijak untuk memutaq belitkan ucapan. Jadi kami ingin berkongsikan kepada hampa lagu mana untuk mengetahui kalau seseoghang tu sedang menipu hampa. tapi, cara kami ni tak boleh habaq hampa kalau seseoghang tu menipu di sosial media. hampa hanya boleh detect kalau hampa berjumpak dengan si penipu ni face to face .

1. Mengelak daripada menyalah diri sendiri. Apabila seseoghang cuba try test untuk menipu, dia akan mengelakkan daripada menyatakan tentang pasai dirinya sendiri. Si penipu akan cuba try test untuk menyatakan kesalahan dia tu adalah kesalahan oghang lain. awatlaa? ni adalah satu bentuk pertahanan diri. Si penipu akan cuba try test untuk menjauhkan satu penipuan tu daripada diri depa sendiri.

2. Sentiasa bersifat tak berapa nak elok. Penipu kebiasaan nya bersifat tak berapa nak elok pasai depa tanpa menyedarinya, depa sendiri ghasa bersalah dengan pembohongan depa tu.

3. Penjelasan yang palin mudah. kalau si penipu ni dah atau lebih kughang terbongkaq penipuannya, atau erti kata lain yang mudah, dah kantoi! . depa akan cuba try test untuk ambik penjelasan yang palin mudah tapi masih dok lagi tak menyalah diri depa sendiri. sapadia yang suka ghasa bersalah.

4. Memutaq belit ayat. macam yang kami katakan, si penipu akan menggunakan stuktoq ayat yang pelik dan payah untuk di fahami. Meletakkan perkataan yang takdak kene mengena, semata-mata untuk menjauhkan diri depa daripada penipuan yang telah di laku.

5. Mata tak menipuSeperti yang kami habaq pada awainya, tubuh badan manusia tak akan menipu macam lidah yang berbelit. Terutama sekali pada mata depa. Apabila hampa ingin mengetahui seseoghang tu sedang menipu ataupun tak, suruh depa bercakap sambey tepat memandang wajah hampa. hampa perhatikan riak mata dan anak matanya, jangan sampai jeronoih hati sudahlah. tengok, kalau mata depa cuba try test untuk mengelak atau tak macam kebiasaannya. Maksudnya beliau sedang menipu.


Hampa Benci Pada Penipu Ketahui Lagu Mana Untuk Kenali Seseoghang Sedang Menipu Hampa

Hampa Benci Pada Penipu Ketahui Lagu Mana Untuk Kenali Seseoghang Sedang Menipu Hampa

Hampa Benci Pada Penipu Ketahui Lagu Mana Untuk Kenali Seseoghang Sedang Menipu Hampa

Hampa Benci Pada Penipu Ketahui Lagu Mana Untuk Kenali Seseoghang Sedang Menipu Hampa

Hampa Benci Pada Penipu Ketahui Lagu Mana Untuk Kenali Seseoghang Sedang Menipu Hampa

Hampa Benci Pada Penipu Ketahui Lagu Mana Untuk Kenali Seseoghang Sedang Menipu Hampa




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme