cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Hafiz Hamidun Tak Trauma Untuk Menikah Lagi


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-15 12:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Tentu ada yang masih dok ingat dengan kemelut rumah tangga Hafiz Hamidun dan Joy Revfa yang berakhiaq dengan penceraian selepaih timboinya pelbagai dakwaan daripada pihak bekaih isterinya. Boleh kata,ibarat drama jugalah ceghita depa ni sehingga menjadi perhatian netizen. Buat Hafiz apa yang berlaku cukup mencabaq dirinya pada tahun ni tapi beliau menganggap ia satu pengajaran dalam hidup.

Memerlukan masa untuk melupakan segala kenangan pahit, Hafiz bagaimanapun tak seghik-seghik untuk menikah lagi. Perancangan untuk berumahtangga berjaya namun tak seindah yang dijangka. walaupun cheq cuba try test sedaya upaya untuk menyelamatkannya, ia berakhiaq dengan keadaan yang rumit. cheq tak menyalah sapa-sapa tapi apa yang berlaku menjadi pengajaran buat diri cheq.

Beri cheq tempoh setahun dua untuk melupakan episod hitam ni. Jodoh dan rejeki semua adalah di luaq kuasa cheq. Biaq cheq perbetoikan hidup cheq semula. Kalau jodoh datang, sapadia cheq untuk menolaknya. Kita tak boleh mengubah apa yang terjadi di masa silam dan sungguh baq hang, lebih baik untuk meneruihkan hidup daripada mengenangkan segala episod hitam yang berlaku.

InshaAllah, ada jodoh Hafiz nanti.


Hafiz Hamidun Tak Trauma Untuk Menikah Lagi
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme