cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Hafiz Hamidun Dakwa Kenyataan Joy Adalah Fitnah Serahkan Pada Peguam


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-11 18:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Ya, ghamai menyatakan depa dah muak dengan berita pasai keh pembubaran nikah penyanyi dan personaliti media so-siall, bagaimanapun macam yang hampa tau, Siti Arifah Amin atau Joy Revfa kemarin telah menulih karangan panjang di Facebook bahawa kemarin mahkamah telah mengesahkan perceraiannya dengan bekaih suami dan mendakwa Hafiz meninggaikannya setelah depa berdua telah bersama .

Malah, Joy bersumpah depa telah melaku. Hafiz bagaimanapun takmau mengaku depa penah bersama . Perkembangan terpalin baghu, kepada Suria. fm, dia menyifatkan ucapan Joy adalah fitnah. Dia jugak telah mendapatkan khidmat peguam berkenaan dakwaan ni. Dia bakai dilanda masalah yang besaq. Kata-katanya adalah fitnah.

cheq tak mau memberikan sebarang komen lanjut pasai cheq telah menyerahkan kepada peguam cheq untuk settlekan keh ni. cheq penah memberi warnin kepada Joy supaya tak bermain dengan fakta. cheq ada kesemua bukti dan sekali lagi Joy bakai dilanda masalah. Hafiz jugak memintak oghang ghamai menghentikan spekulasi pasai keh tu pasai keh pembubaran nikah yang difailkan Joy sebelum ni masih dok belum diputuihkan oleh mahkamah.

Tak silap penulih, mahkamah hanya akan memutuihkan sama ada konfem atau tak pernikahan Hafiz dan Joy 1 Mei lepaih pada November ni. barangkali Joy jugak dah lupa ucapan peguam syarie yang mewakilinya bahawa hanya Hakim Syarie berhak menentukan secara muktamad konfem atau tak sebuah pernikahan. Untuk makluman, Hafiz dan Joy bernikah pada 1 Mei lepaih dan pernikahan depa diluluihkan untuk dilaksanakan oleh JAIS setelah Joy menegaihkan akan menyerahkan surat cerai pernikahan terdahulu selepaih pernikahan.

Bagaimanapun, Hafiz kemudiannya tinggai berasingan dengan Joy setelah duduk sebumbung enam hari pasai meragui statuih konfem pernikahan depa disebabkan Joy gagai menyerahkan surat cerai yang dijanjikan. toknek. com


Hafiz Hamidun Dakwa Kenyataan Joy Adalah Fitnah Serahkan Pada Peguam




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme