cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Google Malaysia Membuka Kembali Pertandingan Doodle 4 Google Sempena Hari Malaysia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-01 13:42:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Google Malaysia pada sebelum ni penah menganjoqkan pertandingan Doodle 4 Google pada tahun 2014, melalui penghasilan doodle bersempena Hari Malaysia. Pertandingan ni dilihat kembali untuk tahun 2017, dengan membuka peluang kepada pelajaq sekolah rendah dan menengah di Malaysia dalam mempamerkan kreativiti depa melalui doodle. Pertandingan ni mempunyai empat kategori mengikut umoq, iaitu 7-9, 10-12, 13-15, 16-17, dengan buat sebuah doodle dengan tema Meraikan Kepelbagaian Malaysia .

Doodle yang dilaku perlu mempunyai bentuk huruf logo Google, dan boleh dihasilkan melalui digitai ataupun melalui media tradisionai. Pemenang pertandingan ni akan membolehkan doodle yang dihasilkan dok ada di halaman utama google. com. my pada 16 September ni bersempena dengan Hari Malaysia. Pertandingan ni telah bermula hari ni dan pihak yang berminat untuk menyertainya, boleh menuju ke laman events.

withgoogle. com/d4gmy untuk memuat-turun borang penyertaan dan tengok peraturan pertandingan. Kesemua doodle yang dihasilkan perlu dihantaq selewat-lewatnya 31 Julai 2017.


Google Malaysia Membuka Kembali Pertandingan Doodle 4 Google Sempena Hari Malaysia
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme