cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Goo Hara Dedah Awatlaa Kara Hilang Dari Industri Kpop


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-14 20:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Bekaih ahli kumpulan KARA, Goo Hara telah memberikan satu jawapan yang sangat jujoq masa ditanya soalan pasai awatlaa kumpulan idol pompuan hanya boleh bertahan selama beberapa tahun saja dalam industri muzik di Korea Selatan. Dalam salah satu episode rancangan Hara: On Off , Hara telah duduk dan bersembang dengan peminatnya dan pada awai temu buai tu, Hara bertanya kepada peminatnya jenih imej apakah yang peminat mau dia gambaqkan pada masa hadapan.

tapi peminat tu telah memberikan jawapan yang terlalu jujoq dan ikhlaih dari hati depa kata yang depa mahukan sesuatu yang lebih daripada imej, iaitu depa lebih suka kalau Hara boleh menyanyi untuk tempoh masa yang lama. Mendengaq jawapan dari peminat tu, Hara secara tiba-tiba melengung seketika dan kemudian mendedahkan yang sebenaqnya dia jugak mau menyanyi dalam tempoh masa yang lama, tapi agensinya hanya akan berusaha dan bertindak ataih kepentingan depa saja.

jelaih Hara, sejak kebelakangan ni, dia betoi-betoi ingin menyanyi tapi tak boleh dan ia sangat memalukan. Tambahan lagi, dia sendiri tengok kedudukan kumpulan KARA jeronoih secara perlahan-lahan dan agensi pulak mau lindungi maruah dan imej yang kara telah bina sejak 6-7 tahun lepaih. Oleh sebab kenyataannya tu, ghamai oghang mula percaya yang tu jugak adalah salah satu sebab awatlaa Hara tak memperbaharui kontraknya bersama DSP Media dan tu jugak punca awatlaa banyak kumpulan idol pompuan lain akhiaqnya dibubaqkan.

utaranews. com


Goo Hara Dedah Awatlaa Kara Hilang Dari Industri Kpop
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme