cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ghamai Tak Tau Sebenaqnya Personaliti Boleh Diketahui Melalui Jari Dan Ternyata Ianya Betoi


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-07-27 16:36:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Menurut satu kajian, kalau hampa ingin mencari ujian personaliti yang tepat, hampa hanya perlu tengok pada tangan hampa - atau lebih tepat, jari manih hampa. Para pengkaji telah mendapati bahawa pendedahan tahap testosterone yang tinggi masa dalam kandungan boleh melambatkan tumbesaran jari telunjuk, yang mana akan jadi punca perbezaan panjang antara jari telunjuk dan jari manih.

Disebabkan tu, lelaki lebih cenderung mempunyai perbezaan ketara antara jari telunjuk dan jari manih manakala pompuan yang kughang terdedah pada hormon hat sama dok habaq tadi selalunya tak memiliki perbezaan yang ketara antara dua jari hat sama dok habaq tadi. Kebiasaannya personaliti didedahkan melalui tapak tangan, tapi sebenaqnya jari hampa jugak menyimpan pelbagai rahsia!tengok rahsia di sebalik panjang atau pendek jari manih hampa.

Luruihkan tangan kiri hampa macam gambaq di bawah dan bandinkan. Tangan A bermaksud jari manih lebih panjang daripada jari telunjuk. Tangan B bermaksud jari telunjuk lebih panjang daripada jari manih. Tangan C bermaksud jari manih dan jari telunjuk adalah sama panjang. Tangan A bermaksud hampa soghang yang memukau!penah tak sapa-sapa cuba try test menggoda hampa, atau ada yang memberikan balaih baik apabila hampa menggoda? ni pasai hampa penuh dengan keyakinan dan daya tarikan.

hampa jugak berani ambik risiko. kalau hampa ghasa hampa bukan begini, barangkali tiba masa untuk hampa laku sedikit perubahan dalam hidup hampa, pasai jari hampa menyatakan sebaliknya!Tangan B bermaksud hampa dilahiaqkan sebagai soghang pemimpin!Adakah hampa meghasakan diri hampa soghang yang yakin dan sedia memikoi tugas? kalau jari telunjuk hampa lebih panjang daripada jari manih hampa, jawapan hampa konfem ya! hampa tak suka diganggu masa masa lapang.

Dalam hubungan pulak, hampa bukanlah jenih yang akan memulakan langkah, tapi hampa akan sentiasa menerima dan menghargai perhatian yang diberikan. hampa dilahiaqkan untuk memimpin masyarakat. hampa soghang yang yakin, dapat mengawai kemarahan dengan baik, dan bijak buat oghang mencari hampa untuk mendapatkan jawapan torrrbaek. Tak setuju? cuba try test nilai semula diri hampa.

Tangan A dan B lebih cemerlang dalam aktiviti ketahanan macam larian jarak jauh. depa jugak mahiaq dalam matematik, teka-teki, dan permainan kiub Rubik. Selain tu, kalau hampa memiliki tangan A atau B , hampa ghamai dok kata kughang setia terhadap pasangan. Tangan C bermaksud hampa soghang memba berbuai yang bagus!selului tak oghang berkongsi rahsia depa dengan hampa?hampa adalah soghang yang seimbang, serin mendengaq dengan teliti dan kurangkan bercakap.

hampa buat oghang lain berasa selesa dan dihargai apabila depa memerlukannya. hampa soghang yang tenang dan empati terhadap oghang lain. Maka, hampa memang pandai membantu oghang lain. hampa akan berasa tak selesa apabila dok ada dalam konflik. hampa jugak setia dalam hubungan, penuh dengan kelembutan dan kasih sayang terhadap pasangan. Setuju tak?Kajian mendapati oghang yang mempunyai tahap testosterone yang rendah cenderung untuk cemerlang dalam tugasan yang melibatkan mengingati perkara, tapi hampa mempunyai risiko yang lebih tinggi untuk mengalami gemuruh dan kemurungan.Ghamai Tak Tau Sebenaqnya Personaliti Boleh Diketahui Melalui Jari Dan Ternyata Ianya Betoi

Ghamai Tak Tau Sebenaqnya Personaliti Boleh Diketahui Melalui Jari Dan Ternyata Ianya Betoi
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme