cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Gara Gara Tayang Belakang Uqasha Teghok Dikecam Netizen


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-18 17:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Nampaknya penghujung tahun 2017 telah menjadi tahun yang palin hangat untuk pelakon Uqasha Senrose. Selepaih isu kelihatan berisi, edit gambaq dan memakai pakaian seksi, nama Uqasha kembali semula menjadi sebutan netizen. Disebabkan oleh satu gambaq yang diupload Uqasha di Instagram-nya beberapa hari lepaih yang walaupun Uqasha kelihatan sangat cun di dalam gambaq tu dengan wajahnya yang flawless tapi netizen ternyata lebih tertarik dengan benda lain pada gambaq tu.

ni pasai, di dalam gambaq tu Uqasha telah memakai pakaian yang mendedahkan bahagian belakang badannya dan oleh sebab netizen mempunyai mata helang, depa ternampak yang bahagian belakang badan Uqasha macam mempunyai jerawat serta kesan parut. Sebaik tengok gambaq tu, netizen mula membanjiri ruangan komen pelbagai ucapan sindirian kepada Uqasha kata yang selain muka, belakang badan jugak perlu flawless .

Malah ada jugak netizen yang memintak Uqasha menyentai belakang badannya supaya bersih. Amboi tak sangka netizen Malaysia ni begitu prihatin sehinggakan sanggup zoom gambaq sedekat tu dan bergabung tenaga mengutuk Uqasha dengan pelbagai kritikan seolah-olah belakang badan depa bersih. Nasib baik Uqasha tak mudah melatah, dan hanya membiaqkan saja perkara tu berlaku.

Teruihkan tabah saja Uqasaha terima komen-komen macam tu, barangkali Uqaasha terlalu cun dan disayangi sehinggakan netizen mahukan yang torrrbaek dari Uqasha. utaranews. com


Gara Gara Tayang Belakang Uqasha Teghok Dikecam Netizen

Gara Gara Tayang Belakang Uqasha Teghok Dikecam Netizen
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme