cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Gara Gara Penampilan Seksi Nuramalina Digelaq Kim K Malaysia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-11 14:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Sebut saja nama Nur Amalina Che Bakri konfem seluruh Malaysia akan mengenalinya. Mana tidaknya sapadia tak kenai akan pelajaq pintaq dan pelajaq torrrbaek Sijil Pelajaran Malaysia SPM pada tahun 2004 dengan keputusan cemerlangnya. Mana tidaknya, bukan mudah untuk seseoghang tu mendapatkan keputusan yang cemerlang tambahan lagi macam Amalina apabila dia berjaya mendapatkan keputusan yang luaq biasa dalam peperiksaan SPM iaitu sebanyak 17A1.

Dan, dah konfem dengan pencapaian macam tu, Amalina kemudian melanjutkan pelajarannya di University of Edinburgh dalam bidang perubatan di bawah tajaan Bank Negara Malaysia dan la nih sedang menjalani latihan sebagai doktoq junioq di The Royai College of Surgeons of England. Namun, bukan hanya pencapaiannya saja yang berjaya menarik perhatian netizen tapi begitu jugak dengan perubahan penampilan Amalina yang pastinya berbeza dari dahulu.

Sehinggakan ada yang dok samakan penampilan Amalina dengan artis sensasi Hollywood iaitu, Kim Kardashian. Oleh sebab tu, ada netizen yang mengelaqkan Amalina sebagai Kim Kardashian Malaysia, walaubagaimanapun, nama panggilan tu tak dipersetujui oleh Amalina tang mana menerusi akaun Twitter-nya, Amalina memintak supaya perkara meghepek macam tu dihentikan.

betoi jugak, kalau dilihat penampilan Amalina tiadalah seseksi KimK sehinggakan perlu disamakan dengan isteri Kayne West tu. Tapi, yang pentinnya, Amalina tetap cun, bergaya dan bijak. Pendek kata cukup pakej beauty with brain yang menjadi inspirasi dan idaman lelaki mahupun pompuan. utaranews. com


Gara Gara Penampilan Seksi Nuramalina Digelaq Kim K Malaysia




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme