cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Gara Gara Melawak Pasai Bermadu Zulin Aziz Dok Buat Teghok Dengan Netizen


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-13 12:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


barangkali hampa penah dengaq nasihat sapa-sapa, untuk tak terlalu berlebihan dalam membenci atau menidakkan sesuatu perkara supaya tak diuji suatu hari nanti. Begitu jugak dengan Zulin Aziz yang hanya ingin memberi jawapan selamat. Dalam satu laporan Harian Metro, pelakon, pelawak dan pengacara Zulin Aziz menjawab tak ceghita bermadu apabila ditanya sama ada dia sudi menikah dengan suami oghang: Bujang, duda atau suami oghang bukan isu besaq bagi cheq.

Asaikan dia memiliki kualiti yang cheq cari Lagipun, sapadia cheq untuk persoaikan ketentuan Ilahi. Kalau boleh, memanglah mau cari lelaki bujang tapi cheq tak boleh terlalu ikut kehendak hati pasai soai jodoh bukan kuasa kita. Dia turut berseloroh: Jadi, mana-mana isteri yang tak mau bermadu dengan cheq, banyaklah berdoa semoga suami depa tak jeronoih hati dengan cheq.

Bagaimanapun komen soghang Netizen di Facebook Harian Metro mengguris perasaan Zulin, jadi punca dia membalaih komen hat sama dok habaq tadi. Zulin mendapat sokongan peminat-peminatnya yang turut membalaih komen pompuan hat sama dok habaq tadi. Keseluruhan artikel dengan membaca entri ni sepenuhnya. Bagaimanapun, pompuan tu kemudiannya mendakwa akan memfailkan saman terhadap Zulin pasai buli siber.

Zulin memuat naik komen pompuan tu dan menulis: cheq yang difitnah cheq pulak yg kena saman ke? Sebab suaminya peguam? cheq ada segala bukti. Alhamdulillah syukoq cheq screenshot semuanya sebelum awak delete komen-komen awak tadi. tak ada satu perkataan dari cheq pun menfitnah awak . Malah awak yg buat tu terhadap cheq cheq sekadaq bagi ruang pada awak untuk luahkan apa awak ghasa pasai awak keep comment cheq dan menghentam cheq secara terbuka.

Sekiranya awak tak mau identiti awak dikenali adalah pekara palin mustahil sekali apabila dari awainya awak menulih di ruang comment melalui akaun Facebook awak sendiri dan sekiranya cheq tak post tentang pasai awak tetap masih dok public boleh baca segala tohmahan awak terhadap cheq. Apabila cheq bertindak begitu awak pulak yang delete segala comment dan buat laporan terhadap cheq keh cyberbullyin.

sapadia yang buli sapadia? depa-depa ni tak backup cheq kalau cheq yang salah. Awak lupa Allah tu ada. Allah sentiasa bersama dengan org yang betoi. Allah jugalah hakim kita Inilah dunia la la nih. sapadia yg betoi menjadi salah. tak ada satu pun kata ampun dari pihaknya malah begini caranya. Ya Allah. Ego manusia tu tak dapat mengalah kuasamu.

. apatahlagi undang-undang dunia. Aku jugak takkan penah ketaq lutut sbb aku ditempat yg betoi. Allah bersamaku. Amin ya rab. Zulin jugak habaq jawapan kepada Harian Metro hanya jawapan yang selamat pasai dia tak mau bagitau tak kepada sesuatu kemudian melaku pulak kemudian hari. Hakikatnya dia tak berkawan ghapat dengan mana-mana suami oghang, hanya dengan yang bujang saja.

Zulin kemudiannya memuat naik komen asai yang dikongsi pompuan tu di akaun Facebooknya, keloi Zulin pompuan Melayu sundai . Zulin jugak mendakwa terdapat komen-komen lain yang dibuat pompuan tu dan dia telah membuat salinan semua komen pompuan termasuk yang loqlaq sebagai pembuktian bahawa bukan dia yang memulakan perselisihan. Zulin mendapat banyak sokongan dari peminatnya yang turut memuat naik komen-komen yang dibuat pompuan tu sebelum dia memadamnya.

Susah jugak jadi artis ni. Tak semena-mena pulak dicaci hanya pasai memberi jawapan selamat apabila ditanya oleh pihak media. Semoga satu penyelesaian torrrbaek dapat dikecapi antara kedua belah pihak. toknek. com


Gara Gara Melawak Pasai Bermadu Zulin Aziz Dok Buat Teghok Dengan Netizen






ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme