cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Gara Gara Dituduh Hamilkan Gadih Raja Afiq Takdak Job La Nih Juai Roti Jala


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-13 18:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


baghu-baghu ni, soghang gadih telah membuat pengakuan kepada mStaq Online bahawa dia telah dihamilkan oleh soghang aktoq drama terkenai yang jugak merupakan bekaih buah hatinya hingga melahiaqkan bayi lelaki pada Oktober lepaih. Gadih Sarawak tu mendakwa segala bentuk komunikasinya dengan aktoq tu telah disekat sedangkan dia berharap aktoq tu akan turut bertanggungjawab menanggung kos perbelanjaan anak depa.

takmau mendedahkan identiti aktoq hat sama dok habaq tadi, gadih tu memintak sang aktoq untuk menghubunginya secara peribadi bagi membincangkan penyelesaian masalah depa. Pengakuan berani tu menjadi perbualan hangat Netizen, dan antara pelakon yang dispekulasi sebagai pemuda yang menghamilkan gadih tu ialah Raja Afiq. Keseluruhan artikel dengan membaca entri ni sepenuhnya.

Gadih tu la nih telah tampil membuat kenyataan terpalin baghu bahawa anak yang telah dilahiaqkannya tu bukanlah anak mana-mana pelakon macam didakwanya. Dia memintak ampun dan bagitau dia bakai menikah dengan soghang lelaki yang sudi menerimanya. Namun, berita Harian Online malapoqkan gosip tu membawa kesan terhadap kerjaya Raja Afiq apabila dia tak lagi mendapat tawaran berlakon setelah dikaitkan netizen dengan tuduhan tu dan penah jugak namanya digugoqkan dari produksi pada las menet.

Justeru, demi kelangsungan hidup, dia la nih menjuai Rori Jala dan Brownies untuk menampung perbelanjaan diri dan keluarganya. cheq tak malu menjuai roti jala dan brownies di gerai untuk menampung hidup. cheq jugak menerima tempahan di laman so-sial dan sanggup menghantaq sendiri kepada pelanggan. Alhamdulillah, biaqpun tak banyak, lebih kurang ada rejeki yang masuk.

takdak guna cheq teruih menyalah takdir yang tertulih. cheq haruih bangkit demi keluarga. teghiak ayaq mata darah sekalipun, cheq haruih meneruihkan hidup. cheq bukan oghang mudah, selain turut menanggung keluarga. Apa yang akan depa makan kalau cheq teruih meratapi nasib? Komitmen lain macam gheta dan rumah jugak haruih dibayaq. htt


Gara Gara Dituduh Hamilkan Gadih Raja Afiq Takdak Job La Nih Juai Roti Jala
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme