cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Gara Gara Dadah T O P Bigbang Dihukum Gheja Perkhidmatan Awam


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-09 17:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Selepaih disahkan tak layak untuk kembali berkhidmat sebagai anggota polih pada 31 Julai lepaih selepaih didapati bersalah pasai menghisap dadah jenih ganja, Choi Seung-Hyun atau lebih dikenali sebagai TOP BIGBANG secara rasminya telah mendapat tugaih baghu. Pada bulan Disember lepaih, satu sumber dari Pentadbiran Ketenteraan telah mendedahkan yang TOP akan memulakan latihan ketenteraan wajib barunya sebagai pekerja perkhidmatan awam di Pejabat Daerah Yongsan pada pertengahan bulan Januari ni.

Malah, Pejabat Daerah Yongsan jugak turut mengesahkan yang depa telah menerima maklumat pasai kemasukan rappers kumpulan BIGBANG tu tapi urusan dokumentasi rasmi pasai kemasukannya saja masih dok belum diterima. Berikutan tu, latihan ketenteraan TOP akan bermula semula dan latihan ketenteraan selama tiga bulan 27 hari yang dilaluinya sebelum ni tak akan dikira dan la nih TOP perlu menghabihkan latihan ketenteraan wajib tu sebagai pekerja perkhidmatan awam di Pejabat Daerah.

Sebelum ni, TOP telah menulih surat permohonan ampun secara terbuka kepada peminatnya kata yang dia memintak ampun dan berjanji tak akan mengulangi perbuatan tak bertanggungjawab macam tu lagi kelak. Sementara tu selepaih TOP, dua lagi ahli kumpulan BIGBANG iaitu G-Dragon dan jugak Teayang akan menceghitakan diri dalam ketenteraan pada tahun ni.

utaranews. com


Gara Gara Dadah T O P Bigbang Dihukum Gheja Perkhidmatan Awam
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme