cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Gandingan Kajol Dhanush Dalam Vip 2 Cipta Kelainan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-26 00:32:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Minggu lepaih, Oh! Media serta krew berpeluang untuk menyertai malam pratonton filem terpalin baghu lakonan hebat Kajol dan pelakon Tamil femes Dhanush yang berlangsung di KLCC. Wow, memang meriah dengan kehadiran tetamu kehormat serta beberapa artis Malaysia. macam biasa, Oh! Media yang dah sedia peminat filem Bollywood memang teruja untuk menjadi penonton terawai filem ni.

So, Oh! Media nak share dengan hampa semua awat hampa semua patut tengok filem ni. Tapi sebelum tu, meh nak ceghita sinopsih dia sikit. SINOPSISVIP 2 merupakan sebuah filem mengisahkan soghang lelaki yang bernama Raghuvaran lakonan Dhanuih yang penganggoq akhiaqnya berjaya mendapatkan jawatan jurutera di sebuah syarikat. Dia ni memang jenih happy-go-lucky dengan caranya sendiri.

Kalau tengok gaya dan penampilan, oghang pandang sebelah mata je la, tapi sebenaqnya ada sesuatu yang istimewa pada dia ni. biaqpun dengan kehidupan yang sederhana Raghuvaran projek yang dihasilkan untuk syarikat meletop dan diterima dengan baik oleh pelangang. Namun, konflik mula timboi apabila Raghuvaran telah menolak tawaran pekerjaan dari syarikat pembinaan femes milik Vasundhara Parameswaran lakonan Kajol.

Si Kajol ni watak dia lain sikit, sebab antagonih, ego, eksyen, eksyen, poyo semua dia lah. Hehe. Bila Raghuvaran tolak tawaran gheja dari syarikat dia, dia ghasa tercabaq apatah lagi projek yang dihasilkan tak berjaya menambat hati pelanggan. Jadi bermula dari situlah Raghuvaran melalui pelbagai kepayahan untuk berhadapan dengan perangan gila si Vasundhara ni.

REVIEW Filem ni bukanlah filem cinta, tapi ceghita hubungan sesama manusia. Konflik yang banyak berlaku dalam kehidupan seharian kita. ceghita antara Raghuvaran dan Vasundhara yang tegang pasai keegoan dan sikap eksyen serta eksyen yang wujud dalam diri Vasundhara pasai kejayaan yang dimiliki. Dalam filem ni, Kajol membawa watak yang berlainan, bukan mudah nak tengok beliau melihatnya menjadi watak antoganih.

Bergandingan dengan pelakon hebat filem Tamil yang sungguh baq hang, hebat iaitu Dhanush memamg lakonan kedua-duanya sangat memberi kesan. Jalan ceghita filem ni pun menarik untuk ditonton. ceghita dan dialog mempunyai message yang tersendiri. Bagi Oh! Media, filem ni memang sempoii dan fun untuk ditonton seisi keluarga. Isu yang diketengahkan tak berat dan terlampau serius.

hampa semua akan tergelak berdekah jugak dengan menonton banyak scene yang melucukan. Nak tau lagu mana jalan ceghita dan endin dia hampa semua kena tengok sendiri lah. Cepat-cepat pegi book tiket sebelum sold out!TRAILER


Gandingan Kajol Dhanush Dalam Vip 2 Cipta Kelainan

Gandingan Kajol Dhanush Dalam Vip 2 Cipta Kelainan

Gandingan Kajol Dhanush Dalam Vip 2 Cipta Kelainan

Gandingan Kajol Dhanush Dalam Vip 2 Cipta Kelainan






ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme