cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Gadih Berang Selepaih Dapati Lelaki Yang Baghu Dinikahinya Mempunyai Alat Kelamin Pompuan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-18 05:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


mau tak marah apabila mendapati suami nya yang telah menjalin hubungan cinta selama enam bulan tu rupanya soghang pompuan. Memetik laporan Tribunnews. com, gadih malang yang dikenali sebagai Syarifah Nurul Husna berang selepaih mendapati lelaki yang baghu dinikahinya tu mempunyai alat kelamin pompuan pada malam pertama dan bertindak habaq keluarganya tentang pasai perkara tu.

sumber : mynewshub ceghita pernikahan tu dlapoqkan berlaku di Makassaq, Sulawesi Selatan, Indonesia beberapa minggu lepaih dan menjadi tulaq di kelompok netizen selepaih soghang pengguna laman Facebook memuat naik gambaq pernikahan hat sama dok habaq tadi. Selepaih dibawak ke balai polih, lelaki yang dikenali sebagai rahmat Yani tu admit yang sebenaqnya dia adalah soghang pompuan macam isterinya cheq menggunakan kad pengenalan muhung demi mengahwini Syarifah dan menyembunyikan nama sebenaq iaitu Rahmayani.

Dalam pada tu, Maemuna yang jugak ahli keluarga Syarifah tergempaq dengan berita yang diterimanya pasai sebelum ni gaya dan suagha Rahmayani salin tak tumpah macam soghang lelaki sejati


Gadih Berang Selepaih Dapati Lelaki Yang Baghu Dinikahinya Mempunyai Alat Kelamin Pompuan




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme