cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Gadih Ayaq Mineral Di Shell Kembali Lagi Kali Ni Apa Pulak


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-13 17:52:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Kalau hampa semua biasa pergi isi minyak dekat Shell sebelum ni, gerenti ghamai gila yang tergempaq dengan Gadih ayaq Mineral yang mengintai dari tepi tiang sambey pegang botoi ayaq mineral tu kan? Bila dah viral pasai ghamai oghang yang tergempaq lagi-lagi bila malam, Gadih ayaq Mineral ni pun hilang sambey mintak ampun sebab dah terperanjatkan ghamai oghang sebelum ni.

Haha! gambaq: Muniaq Idris Instagram Kusangkakan panaih sampai ke petang! Kehilangan dia tak lama pun sebab baghu-baghu ni ghamai netizen yang berkongsi Gadih ayaq Mineral ni dah jengoi semula sekaliguih menjadi bualan oghang ghamai apesai dia ada balik. Apa yang dia nak agaknya? Nak promosi ayaq mineral lagi atau nak terperanjatkan oghang disebalik tiang macam dulu? Hehe!gambaq: Nafie Fauzi Instagram Sebenaqnya kali ni, Gadih ayaq Mineral tak lagi memegang ayaq mineral sebaliknya kemunculan dia adalah untuk berkongsi tentang pasai teknologi minyak baghu Shell yang dipanggey DYNAFLEX.

Teknologi DYNAFLEX merupakan satu cara pembaikan yang dibangunkan oleh pihak Shell untuk semua jenih bahan api yang dijuai oleh depa. Teknologi DYNAFLEX ni mampu membersihkan dan melindungi enjin untuk sentiasa berfungsi dengan lebih efisyen. ni memang baguih untuk gheta hampa semua jadi lepaih ni cubalah isi Shell dan rasakan kelainan dia sendiri.

Jadi itulah sebab Gadih ayaq Mineral ni jengoi kembali. Kali ni lebih cute daripada biasa. Hehe! Nama sebenaq Gadih ayaq Mineral ni ialah Shafila. Sebenaqnya Shafila adalah rakyat biasa macam kita semua yang mempunyai pelbagai matlamat tersendiri. tu semua sebelum takdir menjadikan Shafila soghang public figure pada hari ni. la la nih semua oghang dah kenai dia sebagai Gadih ayaq Mineral.

Kalau nak kenai dengan dia, boleh tengok video kat bawah ni ya!


Gadih Ayaq Mineral Di Shell Kembali Lagi Kali Ni Apa Pulak

Gadih Ayaq Mineral Di Shell Kembali Lagi Kali Ni Apa Pulak

Gadih Ayaq Mineral Di Shell Kembali Lagi Kali Ni Apa Pulak


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme