cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Filem Along With The Gods The Two Worlds Kalah Train To Busan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 17:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Filem Along With The Gods: The Two Worlds telah mencatatkan prestasi yang sangat memberangsangkan tang mana walaupun hanya baghu 23 hari ditayangkan tapi filem tu telah berjaya meningkatkan bilangan penontonnya daripada 10 juta menjadi 12 juta oghang. Malah, pencapaian filem tu jugak telah berjaya menepih filem hit Korea Selatan untuk tahun 2017 iaitu Train to Busan yang hanya memperolehi 11.

57 juta penonton dan sekaliguih buat ia menjadi filem ke-10 palin banyak ditonton dalam sejarah Korea Selatan. Filem Along With The Gods: The Two Worlds arahan Kim Yong Hwa telah diambik berdasaqkan webtoon kartun ataih talian femes karya Joo Ho Min dan menceghitakan pasai perjalanan soghang bomba bernama Kim Ja Hong Cha Tae Hyun yang telah meninggai dunia masa diadili selama 49 hari di neraka bersama tiga oghang malaikat meninggai dunia.

Filem yang dibintangi oleh Cha Tae Hyun, Ha Jung-woo, Ju Ji-Hoon, dan Kim Hyang-gi tu telah mula ditayangkan pada 20 Dicember lepaih di Korea Selatan serta 12 buah negara termasuklah Taiwan, Hong Kong, Macau, Singpura, Malaysia, Indonesia, Brunai, dan Filipina. Jadi, jangan lepaihkan peluang untuk saksikan filem torrrbaek Korea Selatan selepaih Train to Busan di pawagam berdekatan hampa, sementara tu, kita layan dahulu trailer rasmi untuk filem Along With The Gods: The Two Worlds .

utaranews. com


Filem Along With The Gods The Two Worlds Kalah Train To Busan


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme