cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Fesyen Musim Sejuk Palin Aneh Stokin Besaq Nak Mampuih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-07 05:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


PAKAIAN ni barangkali akan menjadi fesyen musim sejuk palin aneh tahun ni dan haruih diingat harganya bukan mughah! pompuan yang berminat dengan selendang besaq ni perlu membayaq sebanyak 208 dengan beberapa gambaq menunjukkan si pemakainya kelihatan macam memakai stokin besaq nak mampuih. Pereka pakaian bulu dari Bulgaria, Dukyana adalah insan yang bertanggungjawab mencipta selendang seghelom bulu tebai ni, yang dianggap sebagai satu fesyen baghu.

Ia dijuai di laman web macam Etsy dan eBay. Selain dilihat macam stokin besaq nak mampuih, ia jugak nampak macam sehelai penutup leher besaq nak mampuih. tapi para pembeli kughang berpuas hati dengan rekaannya tanpa lengan, tak menonjolkan bentuk badan dan hanya menampakkan kedutan. Sementara yang lain berpendapat ia tak sesuai untuk berjalan jauh.

soghang netizen bagitau: ni adalah sejenih straitjacket kait untuk musim sejuk. soghang lagi menulis: Tak boleh nak kencin pun kalau pakai ni. Ada yang menulis: ni adalah contoh perkata mangkaq. Selendang tu telah tulaq di media so-siall dengan oghang ghamai berjenaka pasai fesyen musim sejuk versi depa sendiri


Fesyen Musim Sejuk Palin Aneh Stokin Besaq Nak Mampuih
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme