cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Fattah Amin Tak Kayu Masa Berlakon Bukan Membela Tapi Kenyataan Erma Fatima


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-20 18:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Drama My Coffee Prince versi Malaysia yang la nih sedang ditayangkan dan mendapat jumlah tontonan yang agak tinggi turut menarik minat penerbit serta pengarah tersohoq, Erma Fatima. Menurut Erma dalam satu upload terbarunya di akaun Instagram, beliau cukup enjoy tengok lakonan serta keserasian Fattah Amin dan Janna Nick dalam drama hat sama dok habaq tadi.

Walaubagaimanapun, ada soghang pengikut yang mendakwa lakonan Fattah masih dok lagi kayu walaupun aktoq tu dah membintangi beberapa drama terkenai. Namun, sapadia sangka Erma membidaih komen pengikutnya tu dan memuji Fattah sebenaqnya mempunyai bakat dalam bidang lakonan cuma beliau masih dok belum diberi peluang untuk membawakan watak yang lebih mencabaq.

Rata-rata netizen bersetuju denga Erma dan mengakui lakonan Fattah dah bertambah baik. Pada kami lakonan Fattah dah ada banyak perubahan berbandin sebelum ni cuma sesetengah oghang masih dok lagi tak boleh mengubah persepsi depa terhadap Fattah dan tetap menganggap beliau pelakon kayu . Buat Fattah, bersabaqlah dengan segala kecaman netizen, teruihkan usaha untuk menggilap lagi bakat lakonan hampa.Fattah Amin Tak Kayu Masa Berlakon Bukan Membela Tapi Kenyataan Erma Fatima

Fattah Amin Tak Kayu Masa Berlakon Bukan Membela Tapi Kenyataan Erma Fatima

Fattah Amin Tak Kayu Masa Berlakon Bukan Membela Tapi Kenyataan Erma Fatima
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme