cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Fattah Amin Dan Fazura Nikah Dalam Diam


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-15 09:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Sejak malam tadi kecoh dengan spekulasi kononnya pasangan sensasi, Fattah Amin dan Fazura dah bernikah dalam diam di kediaman nenek Fazura yang terletak di Petalin Jaya. Menerusi portai Harian Metro, terdapat khemah yang didirikan dengan perhiasan macam majlih pernikahan di perkarangan rumah hat sama dok habaq tadi dan ada tetamu mai termasuk keluarga Fattah.

Walaubagaimanapun, laluan masuk di kediaman hat sama dok habaq tadi dikawai dengan ketat oleh adik dan pembantu peribadi Fazura dan hanya tetamu tertentu saja dibenaqkan masuk. Malah, penguruih Fattah jugak masa ditemui tak mau memberikan sebarang komen pasai berita pernikahan hat sama dok habaq tadi dan memintak oghang ghamai dok tunggu kenyataan rasmi daripada Fattah sendiri.

Kediaman nenek Fazura Menerusi ruangan komen di gambaq Kaabah yang diupload di akaun Instagram Fattah, ghamai yang dah memberikan komen pasai pernikahan tu dan ia jugak mula dibanjiri dengan ucapan tahniah oleh peminat. Bukan tu saja, ada sumber kepada Harian Metro habaq Fattah dan Fazura bakai bernikah di hotel di Makkah iaitu dalam tempoh depa mengerjakan umrah.

Terdahulu, tersebaq ura-ura kata Fattah dan Fazura akan mengikat tali pertunangan pada 13 November. Fazura kata ia hanya sekadaq gimik bagi drama pompuan Terindah tapi Fattah yang tak mau mengiyakan atau menidakkan gosip hat sama dok habaq tadi hanya memintak peminat mendoakan yang torrrbaek buat depa. Fattah jugak berjanji untuk berkongsi berita gembira bersama peminat kalau beliau dan Fazura mempunyai jodoh untuk bersama.Fattah Amin Dan Fazura Nikah Dalam Diam

Fattah Amin Dan Fazura Nikah Dalam Diam
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme