cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Farah Nabilah Tolak Pura Pura Bercinta Dengan Pelakon Lelaki Untuk Terkenai


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-14 12:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Gandingan Zul Ariffin dan Farah Nabilah memang cukup menjadi. Lakonan depa berdua sebagai Haris dan Aisy untuk drama Titian Cinta yang diadaptasi dari novel karya Ridhya Iman menarik minat 11 juta penonton dan sekaliguih menaikkan nama Farah Nabilah yang masih dok baghu dalam dunia lakonan. tu cara yang baik untuk dikenali dalam bidang ni, iaitu pasai bakat.

Namun begitu, BH Pluih menceghitakan Farah tak takmau mengaku bahawa ada pelakon lelaki datang kepadanya dengan tawaran untuk mencetuihkan gosip dengan pura-pura bercinta: Ada beberapa pelakon datang mau mencetuihkan gosip. depa mau menjalinkan hubungan dengan cheq, nak buat gosip acah-acah bercinta. Nak tergelak pulak rasanya, mujoq hati cheq kentai.

barangkali cheq bertahan pasai niat cheq yang mau dok ada dalam industri ni untuk mengembangkan bakat, jadi semuanya ditolak mentah-mentah. Keseluruhan artikel dengan membaca entri ni sepenuhnya. Farah ialah graduan Universiti Upper Iowa Malaysia UIU dalam bidang psikologi, ingin dikenali dengan produk-produk seni bukan sekadaq gosip cinta murahan.

Mengakui kehidupannya berubah setelah dikenali, ada saja peminat ingin bergambaq dengannya la nih, namun dia ingin mengekaikan cara hidup low-profile. Apa yang disampaikan oleh Farah Nabilah ni seakan ada kena mengena dengan beberapa artis yang seakan bermain teka-teki dengan hubungan masing-masin sehingga menimboikan gosip pertunangan dan seakan bermain dengan harapan pemuja idea percintaan antara artis hat sama dok habaq tadi.

Sebelum ni pelakon lawa Fazura penah berterus-terang bahawa gosip pertunangannya dengan Fattah Amin hanyalah gimik pemasaran syarikat yang mewakili depa. sapadiakah sebenaqnya yang datang pada Farah Nabilah dengan tawaran tu? Dapatkan maklumat lanjut di BH Pluih. toknek. com


Farah Nabilah Tolak Pura Pura Bercinta Dengan Pelakon Lelaki Untuk Terkenai


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme