cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Farah Nabilah Perjelaih Situasi Kelihatan Tergedik Tegagai Dengan Zul Ariffin


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-08 18:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Gandingan pelakon drama Titian Cinta, Zul Ariffin dan Farah Nabilah telah diberi peluang menyampaikan trofi Anugerah Skrin 2017 yang berlangsung beberapa hari lepaih. Namun begitu, ada yang berpendapat Zul Ariffin tak sportin pasai tak bekerjasama dengan Farah Nabilah masa beraksi manehh membetoikan kolaq baju dan memintak Zul Ariffin menyanyikan lagu viral Baby Shark Doo Doo pada malam tu.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ni sepenuhnya. BH Online menceghitakan, Farah tak tak konfem punca sebenaq Zul takmau memberi reaksi sepatutnya masa diusik pada malam tu: cheq sebenaqnya mengikut apa yang diatoq produksi. Semuanya dirancang awai dan dinyatakan dalam cue card . Cuma, cheq tak konfem awat Zul memberi reaksi begitu.

barangkali Zul malu atau mau control macho , cheq tak konfem. Tak apalah, perkara dah berlalu. Farah Nabilah bagaimanapun tak takmau mengaku hanya dia soghang mai ke latihan raptai penyampaian trofi hat sama dok habaq tadi: Zul tak mai pasai ghamai dok beceghita ada komitmen lain. Ada antara peminat menganggap Zul memalukan Farah Nabilah pasai tak memberi balaih masa kolaqnya ingin dibetoikan manakala dan menolak menyanyikan lagu Baby Shark hat sama dok habaq tadi jadi punca dia kelihatan tergedik-tegagai .

Setelah drama Titian Cinta menamatkan siaran, ghamai yang memuja idea percintaan pasangan ni di luaq drama, barangkali terkesan dengan lakonan depa dalam drama tu. Farah tak ambik pusin pasai antara depa memang takdak apa-apa hubungan skandal: Biasalah, peminat suka menjodohkan pelakon yang depa suka. cheq tak ambik pusin. Kami takdak hubungan skandai pun.

Apa yang disaksikan dalam drama tu hanya lakonan, kami hanya merealisasikan tuntutan watak. barangkali Zul tak perasan berkenaan cue card memandangkan dia tak menghadiri raptai, atau barangkali jugak Zul sungguh baq hang, tak mau berbuat demikian kontrol macho , atau pasai mau menjaga hati mana-mana pihak, hanya dia tau jawapannya. Gandingan depa menjadi dan barangkali depa berdua patut berlakon sama selepaih ni.

konfem meletup! toknek. com


Farah Nabilah Perjelaih Situasi Kelihatan Tergedik Tegagai Dengan Zul Ariffin






ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme