cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Fara Mendoza Komen Berbikini Malam Tahun Baghu Cheq Tak Mau Hipokrit Hanya Jadi Diri Sendiri


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-02 12:22:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Fara Mendoza ialah antara personaliti yang aktif di media so-siall dan keghap dok dengaq memuat naik gambaq serta aktiviti sehariannya. Namun dua video dan satu IG Story yang diupload olehnya ke Instagram pada malam sambutan tahun baghu menggempaqkan manyak pihak pasai ia menampilkan Fara hanya memakai bikini top dan seluaq pendek. Kepada Utusan Online, Fara habaq dia hanya menjadi diri sendiri dan takmau hipokrit: ni adalah diri cheq, memang cheq berpakaian seksi tapi cheq tak mau menjadi soghang yang hipokrit.

cheq terima depa yang cuba try test memberi nasihat dengan cara yang betoi tapi yang hanya meninggaikan ucapan kecaman cheq harap depa beghenti saja. Soai pakaian ni antara cheq dengan tuhan, tak perlu depa menghakimi cheq. vKata Fara atau nama penuhnya Norfaralinah Md Yunus27, dia tak akan memadam komen berunsoq kecaman yang diterima disebabkan video tu: cheq tak akan memadamkan ucapan kecaman depa atau block.

cheq biaqkan saja, kalau depa tak suka, pilihan di tangan sendiri untuk tak mengikuti cheq. macam yang cheq katakan tadi, cheq tak akan berubah pasai depa. Bagaimanapun, kenyataan yang dibuat kemarin tu tak betoi pasai ghamai pengguna Instagram mendakwa Fara telah memadam komen depa yang mengutuk perbuatannya memakai pakaian meghojoh mata hat sama dok habaq tadi dan memuat naiknya di Instagram.

toknek. com


Fara Mendoza Komen Berbikini Malam Tahun Baghu Cheq Tak Mau Hipokrit Hanya Jadi Diri Sendiri


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme