cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ewai Af Megastaq 2017 Dedah Moduih Operandi Mona Yang Cuba Try Test Perangkap Dirinya Dan Peserta Lain


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-20 15:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Mona nama soghang pramugari yang la nih terkenai hanya dalam sekelip mata berikutan kontroversinya bersama Shahiaq. Umum mengetahui Mona bermati-matian habaq beliau dan Shahiaq cukup mesra sedangkan Shahiaq menegaihkan perkara yang sebaliknya. Susulan isu hat sama dok habaq tadi yang semakin panaih, peserta AF Megastaq Ewai tampil dengan pendedahan yang agak memeghanjatkan tentang pasai Mona.

Menurut Ewai, beliau jugak lebih kughang menjadi mangsa perangkap Mona dan ia jugak turut berlaku kepada peserta lain program realiti hat sama dok habaq tadi. Antara taktik yang digunakan oleh Mona adalah dengan bermain ucapan manih untuk meraih perhatian dan mencayaqkan hati mangsanya. Malahan, bukan cheq dan Shahiaq saja, terdapat beberapa bintang program realiti lain yang cuba try test dihampiri oleh Mona.

Moduih operandinya boleh ghamai dok kata sama iaitu dengan mengakui dirinya sebagai peminat tegaq. Dia memulakan langkah dengan meninggaikan komen di laman so-sial sebelum berani menghantaq direct message DM untuk menghampiri mangsanya. Mula-mula dulu ingat hanya cheq soghang, rupa-rupanya ada beberapa memba artis daripada program AF yang turut melalui pengalaman serupa.

Nampaknya pendedahan Ewai ni memberikan gambaran perkara sebenaq yang berlaku. Adakah segala gosip yang menghimpit Shahiaq adalah cubaan untuk mensabotaj karier seninya? tak barangkali Ewai akan bagitau sesuatu yang muhung bukan?


Ewai Af Megastaq 2017 Dedah Moduih Operandi Mona Yang Cuba Try Test Perangkap Dirinya Dan Peserta Lain
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme