cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Epson Mai Dengan Mesin Pencetak Siri L Terpalin Baghu Dengan Teknologi Pencetak Precisioncore


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-27 16:32:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Epson, jenama mesin pencetak yang cukup terkenai di serata dunia la nih mai dengan siri mesin pencetak Epson L terpalin baghu yang mai dengan teknologi pencetak PrecisionCore yang digunakan di dalam siri mesin pencetak siri enterprise depa. Mesin pencetak siri L terpalin baghu ni termasuklah model-model macam Epson L4150, L4160, L6160, L6170 dan L6190.

Mesin-mesin pencetak ni mai dengan sistem tangki dakwat yang bersepadu yang kecik dan tak memakan ruang. Sistem dakwat baghu ni jugak menggunakan sistem isian semula botoi yang memudahkan pengguna untuk mengisi dakwat ke dalam mesin pencetak hat sama dok habaq tadi tanpa sebarang masalah. Setiap botoi ni jugak mai dengan muncungnya sendiri untuk mengelak masalah tersalah isi dakwat ke tangki yang salah.

walaupun tangki dakwat dalam sistem dakwat baghu ni kelihatan kecik, ia mampu mencetak 7500 mukasurat hitam-putih, dan 6500 mukasurat berwarna untuk mengurangkan kos pembelian dakwat. Untuk penjimatan berganda, mesin pencetak siri L ni jugak mai dengan ciri pencetakan duplex yang mengurangkan penggunaan kertaih sebanyak 50 peratuih. Beberapa model mesin-mesin pencetak siri-L ni jugak mai dengan Automatic Document Feeder ADF yang membolehkan para pengguna menyalin dokumen tanpa perlu dok ada di tepi mesin pencetak hat sama dok habaq tadi.

Ciri utama mesin pencetak ni ialah ciri pencetakan PrecisionCore, tang mana pencetak Siri L ni mampu mencetak sebanyak 15ipm impressions per minute untuk cetakan kualiti tinggi, dan jugak 33ppm pages per minute untuk cetakan draf. Mesin pencetak Epson siri-L ni jugak mai dengan ciri pencetakan auto-duplex, tang mana ia boleh mencetak di kedua-dua belah mukasurat secara automatik untuk penjimatan kertaih berganda.

Dengan teknologi Micro Thin Film Piezo pulak, mesin pencetak siri-L ni boleh mencetak gambaq pada 4800x1200DPI untuk cetakan gambaq sehingga saiz A4 dengan kualiti yang cukup tinggi. Buat masa ni, Epson masih dok belum mengumumkan ghega buat mesin-mesin pencetak ni.


Epson Mai Dengan Mesin Pencetak Siri L Terpalin Baghu Dengan Teknologi Pencetak Precisioncore

Epson Mai Dengan Mesin Pencetak Siri L Terpalin Baghu Dengan Teknologi Pencetak Precisioncore
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme