cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Elfira Loy Dapat Banyak Offer Program Berbentuk Islamik


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 14:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


walaupun sesetengah artis barangkali meghasakan yang memakai hijab tu akan jadi punca depa kughang mendapat tawaran gheja, tapi terdapat jugak ghamai artis yang tak menghisahkan semua tu, dan memilih untuk memakai hijab sepenuhnya. Bukan pasai disebabkan oleh trend atau mengikuti kemahuan oghang lain tapi sebagai tanda ingin memperbaiki, mengubah diri serta mengikut tuntutan agama.

Namun, tak semua artis yang berhijab akan kughang mendapat tawaran. ni pasai, ghamai saja artis yang berhijab masih dok dihujani dengan pelbagai tawaran tidka kira dari segi lakonan mahupun persembahan dan antaranya adalah pelakon, Elfira Loy. Semenjak memutuihkan untuk memakai hijab pada tahun 2015, rejeki Elfira sentiasa ada. Malah, ia turut diakui oleh pelakon tu sendiri.

Menurut Elfira, barangkali rahmat doa ibunya, selepaih memutuihkan untuk berhijab, rezekinya dalam industri hiburan semakin bertambah terutama sekali dalam bentuk Islamik. Pada Elfira, tawaran macam tu adalah satu peluang dan cabaran baghu yang dicubanya supaya dapat menimba lebih banyak ilmu. Akan tapi, Elfia masih dok macam dahulu dan tak akan menolak untuk terlibat dalam rancangan yang bukan berbentuk Islamik pasai ingin seimbangkan kerjayanya.

terpalin baghu, tunang kepada penyanyi, Sufian Suhaimi ni bakai menjadi pengacara Rehai dalam Tahfiz Muda 2017 bersama Imam Muda Asyraf yang akan disiaqkan hari-hari Khamih jam 9 malam di Astro Oasih. utaranews. com


Elfira Loy Dapat Banyak Offer Program Berbentuk Islamik
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme