cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Dulu Topui 153kg La La Nih Ahli Bomba Punyai Bentuk Badan Yang Seksi


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-07 02:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


SEPULUH tahun lepaih, Sam Rouen menang dalam program The Biggest Loser, selepaih berat badannya turun lebih kughang separuh dari berat badan asainya. Dia yang masa tu berumoq 19 tahun mempunyai berat badan 153kg sebelum mengecil kepada 71kg selepaih menyertai program realiti Australia yang tengok penurunan berat badan peserta berdasaqkan peratusan tertinggi untuk memenangi hadiah wang tunai.

Dia adalah antara peserta yang palin berjaya dan menjadi pemenang palin muda apabila turun lebih dari 45 peratuih berat badannya. tapi Rouen tak berpuas hati setakat tu saja, sebaliknya dia teruih memperbaiki gaya hidupnya. la la nih pada umoq 29 tahun, dia bekerja sebagai ahli bomba, malah bentuk badannya yang seksi jugak menghiasi kalendar organisasi tu, selain menjadi penceramah tarbiah dalam industri kesihatan dan kecergasan.

Selepaih 10 tahun menyertai pertandingan tu, dia menyiaqkan gambaq sebelum dan selepaih yang menunjukkan sejauh mana dirinya mengalami perubahan menakjubkannya. Dia menulis: Mula-mula ghasa ragu-ragu untuk buat postin ni namun 10 tahun dah berlalu. Begitu cepat masa berlalu. Begitu banyak yang berlaku, baik, buruk. Apa yang cheq tau cheq mempunyai beberapa oghang yang menakjubkan di sekelilin cheq dan cheq menghargainya .

Rouen yang menggambaqkan dirinya sebagai ketagih untuk bersenam kepada Daily Telegraph Australia, mengakui dia tak terlalu obses dengan dirinya. cheq masih dok tak suka membuka baju cheq, walaupun di pantai. Rouen jugak telah menemui cintanya dan bertunang dengan Daniella. Sumber mstaq


Dulu Topui 153kg La La Nih Ahli Bomba Punyai Bentuk Badan Yang Seksi




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme