cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Dua Tahun Shopee Di Malaysia Shopee University Mall Penghantaran Chemeyy Seluruh Negara


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-21 20:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Terdapat banyak cara untuk hampa membeli-belah diataih talian dan salah satunya adalah menerusi Shopee. Berbeza dengan jenama lain, platform Shopee dibina dengan memfokuihkan mobile-first , memudahkan pengguna bukan sekadaq membeli, malah menjuai barangan depa. Bagi hampa yang tak kenai Shopee, ia merupakan anak syarikat dari Garena, atau dengan nama barunya SEA sejak disenaraikan di bursa saham NYSE.

Garena jugak menerima pelaburan dari Khazanah Nasionai, yang memungkinkan pelbagai kerjasama dengan jenama besaq tempatan. November ni depa telahpun bertapak di pasaran tempatan selama dua tahun, dan telah mencapai pertumbuhan yang pesat disampin menjadi antara pilihan terkenai bagi pengguna untuk membeli barangan secara ataih talian. Malah dengan kerjasama Pos Malaysia, depa telah menyediakan pengeposan chemeyy sejak 18 bulan yang lepaih.

Dalam berkongsi pasai pertumbuhan depa, Shopee Malaysia turut menyatakan aplikasi depa telah dimuat-turun melebihi 5 juta. Malah lebih dari 200,000 jenama femes mai menerusi platform depa antaranya Lovely Lace, Pureen, dan Shojikiya. Pada beberapa bulan lepaih depa turut melancaqkan Shopee Mall iaitu gedung khusus yang menawaqkan produk teruih dari jenama dan lebih dari 300 jenama mai pada Shopee Mall.

Selain dari tumpu dalam bisnes, Shopee turut mengadakan aktiviti Shopee University bagi memupuk pertumbuhan arena e-dagang. Menerusi inisiatif ni, Shopee mengadakan jerayawara ke 10 negeri bagi mendidik asaih juai beli ataih talian. Program ni berjaya menarik minat lebih dari 4,000 peserta. Dalam meraikan ulangtahun kedua Shopee Malaysia, depa bakai mengadakan promosi khusus bermula 1 Disember sehingga 12 Disember.

Antaranya termasuklah promosi spesifik dari jenama macam Mydin, Digi, Petronaih, baucaq promosi dan pertandingan menarik yang menawaqkan hadiah macam percutian ke Honolulu dan jugak telefon pintaq iPhone X. Layari: Promosi Shopee Birthday Ke-2


Dua Tahun Shopee Di Malaysia Shopee University Mall Penghantaran Chemeyy Seluruh Negara

Dua Tahun Shopee Di Malaysia Shopee University Mall Penghantaran Chemeyy Seluruh Negara
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme