cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Doktoq Tipu Laku Prosedoq Pembedahan Muka Di Tempat Letak Gheta Rumah


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-30 23:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Gadih kacukan Cina dan Kanada ni dikenali sebagai Dr. Kitty atau nama sebenaqnya Jingyi Kitty Wang, menetap di Toronto, Kanada dan hanya buat prosedoq hat sama dok habaq tadi di tempat letak gheta rumahnya! Dia telah kena tahan pada 13 Oktober 2017 dan dituduh ataih kesalahan buat prosedoq pembedahan plastik tanpa lesen selepaih soghang pompuan membuat laporan polih.

pompuan terlibat merupakan pelanggan Dr. Kitty dipercayai buat prosedoq pembedahan muka selepaih terpedaya dengan iklan yang diedaqkan oleh doktoq tipu hat sama dok habaq tadi. Malang bagi pompuan hat sama dok habaq tadi apabila terdapat jangkitan pada tempat pembedahan beberapa minggu selepaih prosedoq tu dilaku. polih Toronto percaya, terdapat ghamai yang terpedaya dengan iklan pembedahan hat sama dok habaq tadi dan yakin pompuan tu bukanlah satu-satunya mangsa penipuan Dr.

Kitty . sapadia tau berapa banyak iklan yang telah diedaqkan dan berapa ghamai mangsa yang terpedaya? ujaq jurucakap polih Toronto, Allyson Douglas-Cook. Ada kemungkinan yang sangat tinggi yang terdapat ghamai mangsa lain yang turut terpedaya dengan iklandan mendapatkan khidmat daripadanya, tambah Douglaih lagi. Rata-rata netizen tergempaq bila mengetahui ada yang terpedaya dengan iklan sebegitu dan sanggup ambik risiko buat pembedahan dengan doktoq yang tak bertauliah tu.

sapadia yang waraih mau membuat pembedahan plastik di tempat letak gheta! Dilaku oleh gadih berumoq 19 tahun pulak tu! Sumber selendangmaya


Doktoq Tipu Laku Prosedoq Pembedahan Muka Di Tempat Letak Gheta Rumah
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme