cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Diva Aa Dikecam Tak Pandai Masak Spaghetti


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-05 11:22:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


sapadia tak kenai Diva AA, diva segala diva dalam Malaysia ni. . , Nak ceghita sikit, kemarin diva kesayangan hampa semua beria-ria update dalam instagram beliau nak masak spaghetti bolognese untuk dijadikan juadah berbuka puasa. Khabaqnya pagi-pagi buta lagi beliau dah terjah supermarket. . ,teruja nak beli bahan masakan. Nak dijadikan ceghita ada la sorang hamba Allah di ruangan forum ni rajin betoi pergi korek instagram si Diva AA.

. , kata Diva AA yang kononya penah masuk Masterchef Malaysia tu tak reti masak spaghetti. Kalau ditengokkan pada gambaq yang Diva AA sendiri upload tu. . , memang nampak macam keraih kejung je spaghetti dia. . kata masuk masterchef macam takkan celoq sapghetti pun failed lagi. Untuk makluman hampa semua. . , ruangan komen dalam instagram Diva AA ni dah pun di privacy kan.

. ,so no comment allowed ya. . Setahu sis la oghang cepat ghelah je suka private ruangan komen ni. jenih tak boleh hadam bila kena hentam. . , tapi kalau dia hentam oghang je takpe. Alang-alang dah stalk instagram beliau ni. . , terjumpa satu gambaq makanan tapi kapsyen tu macam takdak kena mengena pulak dengan gambaq. Alahai sampaikan nak bersahoq pun sempat lagi nak dicarutkan artis lain.

. , aduhai kau mampu. Rasanya pergi umrah dah berkali-kali tapi nak berubahnya bila tu entah la. . mudah-mudahan satu hari nanti pintu hati beliau terbuka la untuk berubah. . Dengaq ceghita tahun ni beliau dapat sponsoq untuk pergi umrah. . la la nih ni tengah menghitung hari la nak berangkat ke tanah suci. mudah-mudahan selamat semuanya ya. utaranews.

com


Diva Aa Dikecam Tak Pandai Masak Spaghetti

Diva Aa Dikecam Tak Pandai Masak Spaghetti




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme