cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Disangka Kenderaan Hilang Selepaih 20 Tahun Rupanya Lupa Tang Mana Letak Gheta


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-21 08:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


BERLIN Lupa tang mana letak gheta di tempat parkiaq barangkali serin dialami banyak oghang namun, lupa ekstrem ni jadi punca soghang lelaki di Jerman menyangka kenderaannya hilang dicuri. Dia selepaih tu memutuihkan untuk membuat satu laporan di sebuah balai polih berhampiran. Ironi 20 tahun kemudian, pihak berkuasa Frankfurt dekat sini mendapati lelaki tu hanya lupa tang mana dia letak keretanya.

Menurut laporan media tempatan kemarin, kenderaan milik warga emaih berumoq 76 tahun tu akhiaqnya dijumpai di sebuah garaj, dalam sebuah bangunan industri lama yang akan diruntuh untuk projek pembangunan semula. Pihak polih pada mulanya menyiasat sapadiakah pemilik gheta hat sama dok habaq tadi setelah satu laporan menyebut ada sebuah kenderaan lama didapati dah terbiaq di kawasan kilang yang akan dirobohkan pemaju dalam masa terdekat.

Menurut surat khabaq setempat, Augsberger Allgemein, polih akhiaqnya berjaya menemui pemilik gheta buruk tu dengan keretanya tapi malang kenderaan hat sama dok habaq tadi tak dapat berfungsi lagi dan barangkali perlu dilupuihkan begitu saja. ni merupakan insiden kedua yang dilapoqkan di Jerman selepaih soghang lelaki dipertemukan kembali dengan keretanya akibat terlupa setelah dua tahun sebenaqnya masih dok lagi dok ada di sebuah kawasan parkiaq awam.

Dia sebelum tu buat laporan polih dan kenderaannya lengkap dengan wang tunai 40,000 euro miliknya langsung tak diusik. Ia selamat dijumpai kembali empat kilometer dari tempat lelaki hat sama dok habaq tadi menyangka telah meletaknya. Pada awai tahun ni, soghang lelaki berasai dari Scotland jugak mendakwa kehilangan keretanya setelah menghadiri sebuah pertunjukan di Manchester.

Dia malah mencarinya selama lima hari, sebelum akhiaqnya berputuih asa. Dia turut menghubungi pihak majlih tempatan dan kemudian menceghitakan kepada polih sebagai keh balaih. Lucunya enam bulan kemudian, dia menjumpai semula keretanya di parkiaq awam, tempat dia penah meninggaikannya. Malangnya, lelaki berkenaan dikenakan hukuman denda pasai kesalahan parkiaq selama enam bulan di kawasan hat sama dok habaq tadi yang agak-agak lebih kurang berjumlah 5,000 pound sterlin.

Sumber penmerahpress


Disangka Kenderaan Hilang Selepaih 20 Tahun Rupanya Lupa Tang Mana Letak Gheta
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme