cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Didakwa Kantoi Like Video Loqlaq Di Twitter Ni Penerangan Ahmad Idham


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-13 11:36:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Kecoh sat di laman Twitter apabila pengarah filem kawaq Hati Mr. Cinderella iaitu Ahmad Idham didakwa kantoi menonton video loqlaq apabila tindakannya meletakkan tanda LIKE pada salah sebuah video berkenaan disedari oleh netizen. Namun Ahmad Idham masih dok tenang dan tak melatah dengan dakwaan hat sama dok habaq tadi. Pengarah ni jawapannya yang tersendiri tentang pasai dakwaan ni.

Kata Ahmad Idham:- Perkara tu tak mustahil pasai zaman la la nih kita telalu terdedah dengan penggunaan Internet. Kadang-kadang ada saja oghang hantaq link yang bukan-bukan kepada kita. Bohonglah kalau cheq kata cheq tak penah tengok video loqlaq. Tapi ia bukan cheq yang mencari video macam tu sebaliknya ada saja individu yang hantaq bukan-bukan di laman so-sial kita, bila bukak rupa-rupanya ia kandungan yang tak senonoh.

cheq baghu tau tentang pasai perkara ni dan baloq nak layan. la la nih banyak saja cara oghang nak malukan kita. Sedangkan gambaq pun depa boleh suntin apatah lagi benda-benda macam tu. Setahu cheq laman-laman web loqlaq di negara ni dah disekat lagu mana nak cari melainkan yang bijak pandai dengan Internet saja. Ahmad Idham perlu lebih berhati-hati di masa hadapan dan menjaga keselamatan akaun laman sosialnya untuk memastikan perkara sebegini tak berulang.

walaupun ia berlaku secara tak saja-saja ataupun ada pihak yang cuba try test menggodam akaunnya, reputasi Ahmad Idham selaku pengarah tersohoq Malaysia konfem akan tercalaq sekiranya perkara yang sama berulang kembali. Sumber Mstaq Online.


Didakwa Kantoi Like Video Loqlaq Di Twitter Ni Penerangan Ahmad Idham




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme