cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Dia Bukan Pelakon Terkenai Tapi Lelaki Ni Miliki Gheja Yang Palin Sempoii Di Dunia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-09 19:34:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Dia bukan soghang atlet profesionai, penyanyi atau pelakon terkenai, dia hanya soghang Pegawai Kesihatan Keselamatan untuk Topless Female Trampoline World Championships. Lelaki yang dikenali sebagai Lars Larson ni ditugaihkan mengurut atlit tanpa pakaian tu selepaih depa menjalani latihan harian depa, menyerahkan tuala apabila depa habih mandi dan sebagainya.

kalau Lars Larson mengingatkan hampa dengan soghang pelakon lelaki daripada Bridesmaids, Friends with Kids, dan Girls, maka hampa barangkali sedaq bahawa Lars Larson ni tak wujud begitu jugak dengan bidang sukan trampoline bogey. Sebenaqnya lelaki dalam video lima minit ni adalah Chris O Dowd yang membawa kita untuk meningkatkan kesedaran kanser teksyaq lelaki.

O Dowd bekerjasama dengan CoppaFeel. org untuk membuat video nakai ni sebagai sebahagian daripada kempen untuk menggalakkan lelaki semuga ambik serius kanser teksyaq dan sentiasa memeriksa diri untuk mengetahui samada terdapat benda di bahagian dada hampa!


Dia Bukan Pelakon Terkenai Tapi Lelaki Ni Miliki Gheja Yang Palin Sempoii Di Dunia


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme