cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Dengan Beghenti Merokok Lelaki Ni Jimat Sebanyak Rm4875 Dan Mampu Untuk Membeli Iphone 8 Pluih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-23 22:34:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Carlos Phang berkongsi pengalamannya tentang pasai lagu mana dia dapat beghenti merokok dan dapat manfaat daripadanyaSelama lebih dari 10 tahun, dia telah menghisap 30 batang rokok hari-hari. Namun dengan tekad dan keazamannya, dia mampu mengawai ketagihannya tu dan akhiaqnya beghenti merokok. Menurut Carlos, dia memutuihkan satu hari untuk tak menyentuh sebarang rokok sama sekali.

Pada pendapat beliau oghang lain akan menggunakan cara untuk mengurangkan jumlah rokok tapi tak bagi dia. Dia menjelaihkan bahawa dengan berbuat demikian, seseoghang tu akan banyak kali pikiaq bila dia boleh hisap untuk batang yang seteruihnya. Selama tiga hari pertama, banyak cecayaq yang menitis keluaq dari hidungnya dan dah tentu dirinya sendiri ghasa tak selesa.

Disampin tu, dia tak dapat tidoq lena dan berasa lesu di tempat gheja. tapi, katanya dengan cara itulah badannya mau tauk segala toksin yang terkandung didalam badan. Dia jugak mencadangkan perbanyakkan minum ayaq dan menyibukkan diri dengan gheja lain selama tiga hingga ke lima minit, sekiranya ada ghasa nak merokok. Dalam tempoh 6 bulan, satu batang pon dia tak sentuh, dia mampu menjimatkan duit sebanyak RM4,875.

Jumlah yang mencukupi untuk membeli sebiji iPhone 8 Plus!Carlos katakan bahawa tak penah terlambat lagi untuk beghenti merokok dan yang palin pentin ialah untuk menunaikan hasrat diri untuk beghenti dari buat tabiat buruk ni.


Dengan Beghenti Merokok Lelaki Ni Jimat Sebanyak Rm4875 Dan Mampu Untuk Membeli Iphone 8 Pluih

Dengan Beghenti Merokok Lelaki Ni Jimat Sebanyak Rm4875 Dan Mampu Untuk Membeli Iphone 8 Pluih

Dengan Beghenti Merokok Lelaki Ni Jimat Sebanyak Rm4875 Dan Mampu Untuk Membeli Iphone 8 Pluih
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme