cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Delta Airlines Bayaq Rm16 756 Kepada Penumpang Yang Berikan Tempat Duduknya


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-16 17:14:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


soghang penumpang kapai terbang Delta telah dok tunggu sehingga satu detik yang tepat untuk menyerahkan tempat duduknya di dalam kapai terbang padat daripada Atlanta ke South Bend, Indiana. Tracy Jarvih Smith sanggup melepaihkan tempat duduknya di dalam satu kapai terbang untuk ghega 4,000 RM 16,756 pasai tau syarikat penerbangan tu akan menaikkan tawaran depa kepada penumpang untuk menyerahkan tempat duduk depa disebabkan takdak sapa-sapa yang mau mengalah.

Smith telah menyaksikan krew penerbangan Delta berundin dengan penumpang di dalam satu kapai terbang yang tersangat padat dengan peminat Georgia Bulldogs daripada Universiti Georgia yang mau tengok pasukan depa berlawan melawan Norte Dame. Pada awainya, Delta telah menawaq soghang 2,200 RM 9215 , tapi, oleh sebab takdak sapa-sapa di dalam kapai terbang tu yang sanggup ambik risiko untuk kehilangan satu minit dari perlawanan tu, tawaran tu kemudian bertambah menjadi 4,000.

Smith akhiaqnya bersetuju menerima tawaran tu dan meninggaikan tempat duduknya di dalam kapai terbang tu. Dia hanya boleh terbang dan landin lapan jam lebih dari masa dia sepatutnya tiba. Namun, Smith yang sedang dalam perjalanan berjumpak dengan suami dan anaknya di perlawanan tu, tapi berasa sangat bertuah pasai berjaya tiba masa perlawanan masih dok berlangsung bersama wang penerbangan tambahan di dalam poketnya.

Dia akan mengunakan wang 4,000 tu untuk membawa suaminya ke Hawaii dengan ambik penerbangan kelaih pertama. Sepanjang tahun lepaih, industri penerbangan telah menawaqkan pampasan secara agresif kepada penumpang untuk melepaihkan tempat duduk depa masa kapai terbang terlalu padat demi mengelakkan mimpi ngeri perhubungan awam. Sebelum ni, pada April lepaih, soghang doktoq telah dipaksa keluaq daripada penerbangan United Airlines.

Wajah doktoq malang yang dipaksa keluaq daripada kapai terbang tu dipenuhi dengan darah pasai dia telah dipaksa meninggaikan kapai terbang mengunakan cara jasad. Dan, tu adalah satu mimpi ngeri untuk syarikat penerbangan tu. Sementara tu, Smith ternyata sangat bertuah pasai selain daripada mendapat tiket penerbangan chemeyy, pasukan kegemarannya, Georgia Bulldogs jugak telah memenangi perlawanan tu dengan 20-19.

utaranews. com


Delta Airlines Bayaq Rm16 756 Kepada Penumpang Yang Berikan Tempat Duduknya
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme