cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Datuk Jalaluddin Hassan Dan Isteri Selamat Diijabkaboi


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-13 09:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


masih dok belum terlambat untuk kami ucapkan tahniah kepada pelakon, Datuk Jalaluddin Hassan yang dah selamat diijabkaboikan dengan pilihan hatinya, Rapidah Abdul Ghani pada jam 10. 55 pagi kemarin di Masjid bandaq Tun Hussein Onn, Cheraih, kola Lumpoq. Dalam majlih pernikahan yang sederhana tu, Rapidah menerima lima dulang hantaran termasuk sebuah kerusi urut yang berharga RM20,000 daripada pihak pengantin lelaki dan ia dibalaih tujuh dulang hantaran.

Jalaluddin turut menyerahkan mas menikah RM300 kepada Rapidah tapi pasangan ni menyembunyi jumlah wang hantaran. Pasangan pengantin baghu ni masa ditemui pihak media melampiaskan ghasa syukoq pasai majlih pernikahan berjalan dengan lancaq. Alhamdulillah majlih yang dirancang berjalan dengan baik dan dapat diraikan bersama keluarga dan memba handai.

Doakan kebahagiaan kami semuga pernikahan yang dibina berkekalan sehingga akhiaq hayat. Jalaluddin sebelum ni mendirikan rumah tangga dengan Datin Hashimah Mad Ehsan selama 40 tahun sebelum allahyarhamah meninggai dunia pada 5 November 2016. Rapidah merupakan soghang ibu tunggan dan mempunyai empat oghang anak hasil daripada pernikahan terdahulu.Datuk Jalaluddin Hassan Dan Isteri Selamat Diijabkaboi
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme