cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Dalam Perut Lagi Dah Ada Ig Akaun Instagram Anak Amyra Rosli Jadi Bualan Netizen


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-13 11:32:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


dah menjadi lumrah zaman telefon pintaq masa la nih, lebih kughang semua oghang punya akaun media so-siall sendiri. Baik di Facebook, Twitter dan Instagram, selebiriti menggubakan sepenuhnya platform ni untuk menghebahkan aktiviti seharian dan berinteraksi secara teruih dengan peminat-peminat depa. Namun begitu, la nih seolah-olah satu trend bagi artis untuk mencipta akaun media so-siall anak depa.

Pasangan awai Ashaari dan Scha Al-Yahya misainya telah mencipta akaun media so-siall untuk Lara Alana dan ia jadi punca Lara menjadi begitu terkenai di kelompok Netizen. Pada umoq masih dok kanak-kanak, Lara dah ada pendapatan sendiri dan membayaq cukai macam rakyat Malaysia yang lain. Hebat, kan? Keseluruhan artikel dengan membaca entri ni sepenuhnya.

Namun begitu, satu akaun di Instagram la nih menjadi bualan Netizen pasai ghamai dok kata ia ialah akaun Instagram anak Amyra Rosli yang bakai lahiaq Oktober ni. Akaun tu menggunakan nama pengguna amyramarjr diletak dalam mod peribadi dan nampaknya ia dah mempunyai 20 gambaq. Walau begitu, ia dah mempunyai lebih 14, 300 pengikut.

Bayangkan kalau anak tu dah lahiaq nanti, konfem mencanak-canak jumlah pengikutnya! Dalam perut lagi dah ada ig ? pic. twitter. com/VdBMoq7HHN Anna Olson. AinaNajwa September 10, 2017 Tweet mendapat lebih 11, 000 retweets. Walaubagaimanapun, reaksi Netizen sebenaqnya tak begitu positif. Bagaimanapun, tak dapat dikonfemkan sama ada akaun Instagram hat sama dok habaq tadi memang telah dicipta sendiri oleh Amyra dan Amaq.

Boleh jadi jugak ia dibuat oleh individu yang bercita-cita menggunakannya untuk mengumpoi pengikut bagi punca promosi bisnes. barangkali kita patut dok tunggu penjelasan depa sendiri


Dalam Perut Lagi Dah Ada Ig Akaun Instagram Anak Amyra Rosli Jadi Bualan Netizen


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme