cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Dah Bersenam Tapi Berat Badan Masih Dok Sama Ni Nasihat Dari Pakaq Yang Perlu Hampa Tau


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-12 19:02:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Ada situasi tang mana hampa telah buat kardio dan latihan senaman, tapi badan hampa tak ada perubahan. Apa yang dah jadi? Tentunya perkara sebegini akan buat hampa ghasa frust pasai usaha keraih hampa tak membuahkan apa-apa hasil. Tapi malangnya, untuk hampa tau senaman yang hampa laku ia tak akan secara automatik berat badan akan jeronoih. Apa menu makanan hampa secara lansung pon beri kesan sama ada hampa akan hilang berat ataupun tak.

Pakaq pemakanan Leslie Langevin, dari Whole Health Nutrition bagitau nombot satu penyebab badan tak turun adalah oghang makan terlalu banyak kalori sehari. Leslie bagitau lagi untuk turunkan berat, hampa perlu tau tentang pasai kiraan kalori. kalau berjalan untuk 60 minit atau jalan selama 30 minit, akan membakaq lemak kira-kira 300 kalori. tapi selepaih tu, hampa pulak makan atau minum yang hidangan yang nilai kalorinya 300 jugak.

lagu mana badan nak susut ? dan akhiaqnya jelaih hampa akan ghasa badan tak susut dan makin bertambah atau pun maintain. Cadangan untuk hampa yang ingin tau cara mengira kalori adalah dengan menggunakan apps MyFitnessPai untuk tentukan pengambilan kalori harian yang disyoqkan untuk hampa dan hampa boleh set target dalam masa seminggu berapa banyak kalori yang diambik dan berapa banyak yang telah terbakaq.

Apa yang hampa makan dan senaman kan adalah pentin. keduanya bersangkut paut untuk membakaq lemak. Leslie mencadangkan beri tumpuan kepada protein yang lebih banyak serat dan karbohidrat dan tapih kegunaan gula pada minuman dan banyakkan minum ayaq putih .


Dah Bersenam Tapi Berat Badan Masih Dok Sama Ni Nasihat Dari Pakaq Yang Perlu Hampa Tau
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme