cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Corsaiaq Mai Dengan Papan Kekunci Tanpa Wayaq K63 Tetikuih Dark Core Rgb Dan Pad Tetikuih Mm1000


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-10 17:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Di acara CES pada tahun ni, Corsaiaq, jenama pembuat aksesori dan komponen komputer femes menunjukkan beberapa peranti baghu yang berkisaqkan konsep teknologi wireless. Produk-produk ni termasuklah papan kekunci, tetikuih dan jugak pad tetikuih yang baghu. Papan kekunci yang digembaq-gemboq ialah Corsaiaq K63, sebuah papan kekunci yang papan kekunci mekanikai yang mai tanpa wayaq.

Papan kekunci K63 ni menggunakan suih mekanikai Cherry MX Red dan mai dengan sistem pencahayaan LED dengan sokongan warna RGB. Dari segi sambungan, ia menggunakan Bluetooth, dan menurut Corsaiaq, bateri papan kekunci ni boleh digunakan selama 75 jam sebelum ia perlu dicaih. Pada tahun lepaih, Corsaiaq memperkenaikan Concept Zeus yang mai dengan tetikuih tanpa wayaq dan pad tetikuih yang menyokong teknologi pengecasan tanpa wayaq Qi.

Di CES tahun ni, konsep hat sama dok habaq tadi menjadi peranti rasmi, dibawah nama Corsaiaq Dark Core RGB dan jugak Corsaiaq MM1000. Tetikuih Dark Core RGB mai dengan sensoq 16000 CPI, sistem pencahayaan RGB dan jangka-hayat bateri selama 24 jam. macam yang dinyatakan sebelum ni, tetikuih ni menyokong teknologi pengecasan tanpa wayaq Qi, dan teknologi pengecasan ni mai melalui pad tetikuih MM1000.

Menurut Corsaiaq lagi, kedua-dua tetikuih Dark Core RGB dan pad tetikuih MM1000 ni akan mai di pasaran tak lama lagi pada ghega 80 RM320 dan 90 RM360 .


Corsaiaq Mai Dengan Papan Kekunci Tanpa Wayaq K63 Tetikuih Dark Core Rgb Dan Pad Tetikuih Mm1000
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme