cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Cooler Master Memperkenaikan Siri Rangka Pc Bersaiz Besaq Mastercase H500m Dan H500p Mesh White


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-11 17:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Di acara CES 2018, Cooler Master menunjukkan beberapa perkakasan-perkakasan komputer baghu, dan diantaranya ialah dua rangka komputer desktop yang cukup besaq melalui MasterCase H500M dan jugak MasterCase H500P Mesh White. Rangka komputer MasterCase H500M ni mai dengan dua panel hadapan yang berbeza, satu ialah panel dengan jaringan aluminium, manakala sebuah lagi ialah gabungan jaringan dan panel kaca terbaja yang menampakkan bahagian dalam rangka H500M ni dari luaq.

Model H500M ni jugak mai dengan sokongan untuk dua kipaih 200mm di bahagian hadapan dan radiatoq bersaiz 360mm di bahagian ataih. ni membuatkannya cukup sesuai sekali untuk binaan komputer berkuasa tinggi yang memerlukan ruang yang cukup besaq untuk sistem penyejukan cecayaq dan sebagainya. MasterCase H500P Mesh White pulak mai dengan rekaan rangka berwarna putih dan kaca terbaja di bahagian depan dan tepi yang cukup bersih sekali.

Sama macam rangka H500M, MasterCase H500P ni mai dengan dua kipaih penyejuk 200mm di bahagian depan, dan lebih menarik lagi, ia jugak menyokong saiz kipaih yang sama di bahagian ataih rangka ni. Selain dari tu, rangka H500P ni jugak mempunyai ciri-ciri tambahan macam pemasangan kad grafik secara menegak, penutup PSU yang boleh diubahsuai, dan jugak penutup kabel untuk memastikan komputer hampa tengok kemaih dari luaq.

Buat masa ni, Cooler Master masih dok belum menetapkan lagi bilakah rangka-rangka komputer terpalin baghu buatan depa ni akan mai di pasaran, tapi telah menyatakan bahawa pengguna tak perlu tunggu lama untuk membeli rangka-rangka ni.


Cooler Master Memperkenaikan Siri Rangka Pc Bersaiz Besaq Mastercase H500m Dan H500p Mesh White




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme