cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ciptaan Terpalin Baghu Topi Yang Mempunyai Speaker Yang Telah Dihasilkan Oleh Sebuah Syarikat Permainan Video


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-11 01:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Atari adalah sebuah syarikat yang femes dengan jualan permainan video Atari klasik 2600, baghu baghu ni depa menunjukkan ciptaan baghu, topi besbol berteknologi dengan pembesaq suagha bluetooth yang disekalikan di dalamnya. Ciptaan depa ni membolehkan pemakai mendengaq muzik kegemaran depa dengan kuat dan tak perlu lagi gunakan earphone atau headphone.

Speakerhat telah dicipta dengan kerjasama Audiowear dan masih dok lagi dalam proses untuk penambahbaikan. Dengan hanya buat sambungan guna Bluetooth pengguna boleh memakai speakerhat tang mana-mana saja yang depa mau, tapi barangkali ciri hat sama dok habaq tadi akan buat oghang lain berasa tak selesa, pasai tu ianya masih dok lagi dalam proses penambahbaikan.

Speakerhat menggunakan bateri lithium yang boleh dicaih semula dan jugak mempunyai butang kawalan serta petunjuk LED. Speaker belum tersedia secara komersial lagi, depa sedang beri cubaan kepada 10 oghang penguji untuk merasai keberkesanan dan keselesaannya.


Ciptaan Terpalin Baghu Topi Yang Mempunyai Speaker Yang Telah Dihasilkan Oleh Sebuah Syarikat Permainan Video

Ciptaan Terpalin Baghu Topi Yang Mempunyai Speaker Yang Telah Dihasilkan Oleh Sebuah Syarikat Permainan Video


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme