cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Cheq Selesa Berkawan Dengan Lelaki Pompuan Tak Boleh Dipercayai Ruhainies


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-08 12:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Dilabel sebagai playgirl pasai serin dilihat berdampingan dengan lelaki, pelakon Ruhainies bagaimanapun tak ceghita dengan ucapan oghang dan mempunyai alasan tersendiri awatlaa beliau tak selesa berkawan dengan pompuan. Buat Ruhainies, pompuan memang tak boleh dipercayai manakala lelaki pulak lebih memahami dan serin menjadi tempat mengadu untuk berkongsi masalah.

tau sahajalah oghang pompuan ni kuat gosip! Kalau berkongsi masalah atau hal peribadi mesti tak boleh simpan rahsia. cheq sendiri pun kadang-kadang kuat jugak bergosip, jadi cheq tau situasi tu dan buat cheq mengelak daripada berkawan ghapat dengan pompuan. Alhamdulillah setakat ni semua memba lelaki cheq bukannya jenih nak menggatai atau cuba try test menggoda cheq tapi ikhlaih berkawan bersahabat baik.

Semua memba lelaki yang cheq cukup memahami dan bukannya ada niat tak baik dan semuanya sempoi buat cheq mudah berkawan. walaupun dikelilingi ghamai memba lelaki, Ruhainies tetap menjaga batasan pergaulan dan maruahnya semuga tak menimboikan sebarang fitnah.


Cheq Selesa Berkawan Dengan Lelaki Pompuan Tak Boleh Dipercayai Ruhainies




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme