cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Cheq Ngaku Sedang Ghapat Dengan Uqasha Cayaq Dengan Sifat Manjanya Hefny Sahad


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-25 12:18:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


penah digosipkan bercinta sebelum ni, pengacara Hefny Sahad akhiaqnya mengakui bahawa beliau la nih sedang ghapat dengan aktres lawa Uqasha Senrose. Hefny ngaku sifat meghap Uqasha buat beliau cayaq apatah lagi Uqasha jugak mempunyai ciri-ciri pompuan idamannya. Hubungan cheq dengan Uqasha ghapat sejak penghujung tahun lepaih. Apa yang cheq boleh katakan cheq hanya keluaq dengan dia dan tak ada pompuan lain.

Kami dah kenai antara satu sama lain sejak tiga tahun lepaih namun pada penghujung tahun lepaih cheq mula ghapat dengan dia. cheq tengok Uqasha sangat bertanggungjawab dan mementinkan keluarganya terlebih dahulu. Cara dia melayan dan menjaga adik-beradiknya buat cheq cayaq. Boleh ghamai dok kata dia soghang pompuan yang mempunyai ciri-ciri pompuan idaman cheq.

Malah, Uqasha jugak soghang yang meghap. Hefny bagaimanapun belum mempunyai sebarang perancangan untuk ke fasa yang lebih serius dalam perhubungan depa dan berharap semuga oghang ghamai mendoakan yang torrrbaek buat beliau dan Uqasha.


Cheq Ngaku Sedang Ghapat Dengan Uqasha Cayaq Dengan Sifat Manjanya Hefny Sahad
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme