cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Cheq Dan Isteri Mau Dapat Zuriat Secara Normal Belum Pikiaq Rawatan Ivf Achey


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-10 12:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


baghu-baghu ni, ceghita luahan meghajok pelawak Achey dan isterinya, Nor Hasanah yang masih dok belum dikurniakan anak menyentuh hati ghamai netizen. depa semua mendoakan semuga Achey dan isteri satu hari nanti dikurniakan zuriat depa sendiri. Achey menerusi portai mStaq Online bagitau, depa dah menjalani pemeriksaan di Hospitai kola Lumpoq dan doktoq habaq depa berdua tak mempunyai masalah kesuburan.

Cuma, doktoq ada bagitau kemungkinan isterinya payah untuk mengandung disebabkan tekanan. depa mau berusaha tanpa putuih asa untuk mendapatkan zuriat secara normal dan belum merancangan untuk buat rawatan IVF buat masa ni. Seboleh-bolehnya cheq dan isteri mau menjalani proses mendapat zuriat tu secara normal.

macam pasangan laki bini yang lain jugak. Ada jugak menerima beberapa tawaran tajaan untuk buat proses IVF tapi kami berdua belum cukup bersedia untuk buat la la nih. Sebab nak melalui proses tu belum masa rehat yang panjang. Kami berdua tak boleh dalam keadaan penin pala. Buat masa ni cheq ada tanggungjawab gheja lagi. Insya-Allah akan pikiaqkan kemudian.

Tapi cheq tadaklah menolak cuma buat masa ni masih dok berpikiaq lagi masa tak sesuai. InshaAllah, satu hari nanti rahmat usaha serta doa Achey dan isteri, konfem depa akan ada rejeki untuk menimang anak. Kami mendoakan semuga hasrat depa tu akan dimakboikan.


Cheq Dan Isteri Mau Dapat Zuriat Secara Normal Belum Pikiaq Rawatan Ivf Achey
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme