cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Cermin Mata Merupakan Satu Aksesori Untuk Mata Ni 5 Tips Memilih Cermin Mata Mengikut Muka


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-30 13:34:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Cermin mata hitam adalah lebih daripada aksesori musim panaih utama . Melindungi mata kita dari sinaran berbahaya, mengurangkan keletihan, dan menambah keharmonian terhadap imej keseluruhan kita. Dengan syarat, tentu saja, kami memilih jenih yang sesuai dengan kami. Disini kami menawaqkan beberapa pilihan tip lagu mana memilih cermin mata hitam untuk memadankan wajah hampa serta lagu mana untuk habaq kanta berkualiti tinggi dari yang berkualiti rendah.

1. Wajah BulatTugaih hampa adalah untuk memanjangkan visuai wajah hampa, jadi pilih kacamata dengan bingkai gelap. depa mempersempit muka dan membawa kontoqnya lebih dekat kepada bentuk bujoq. Untuk mengimbangi perkadaran wajah hampa, pilih bingkai tang mana lebaqnya lebih tinggi daripada ketinggian. Sesuai untuk muka bulat: Cermin mata segi empat tepat, dan persegi. Mata kucing gelaih. Gelaih Rama-rama . Gelaih dengan jambatan sempit. Aviators. Wayfarers. tak sesuai untuk muka bulat: Cermin mata bulat. Bingkai sempit. Gelaih dengan tepi tajam yang jelaih. Cermin berbentuk geometri. Gelaih dengan kanta berwarna. Gelaih yang menutup alih.

2. Wajah Bujoq Dalam keh ni, matlamat utama tak mengganggu perkadaran harmoni wajah hampa. Oleh tu, hampa haruih mengelakkan kacamata yang terlalu besaq. Sebaik-baiknya, bingkai sepatutnya selebaq muka hampa, atau sedikit lebih luas. Pastikan bahagian ataih bingkai selaraih dengan alih hampa. Sesuai untuk muka bujur: Kaca dengan bingkai berbingkai haluih segi empat tepat, bujoq, bulat. Gelaih Rama-rama . Aviators. Mata kucing gelaih. tak sesuai untuk muka bujur: Gelaih dengan tepi tajam yang jelaih. Kacamata yang kelihatan terlalu besaq. Gelaih yang kelihatan terlalu luas. Bingkai sempit.

3. Muka Petak Bingkai segi empat tepat atau bingkai tajam boleh membebani garis besaq wajah hampa. Sebaliknya, bingkai bulat akan membantu mengimbangi secara visuai dan melembutkan perkadaran muka keseluruhan. Sesuai untuk muka persegi: Gelaih besaq. Gelaih tang mana lebaq bingkai sama dengan lebaq muka hampa. Gelaih dengan bingkai berwarna. Gelaih dengan bingkai berbentuk bujoq, bulat atau berbentuk ayaq mata. Cermin mata tanpa sempit. Mata kucing gelaih. Aviators. tak sesuai untuk muka persegi: Bingkai persegi dengan sudut tajam. Bingkai kecik, sempit, dan kecik. Gelaih tang mana bingkai lebih luas daripada wajah hampa.

4. Berwajah luas Matlamat untuk menjadikan wajah hampa kelihatan lebih luas. Pergi untuk cermin mata yang besaq dan besaq. jugak, pastikan depa mempunyai kanta teluih dan bingkai langsin yang secocok dengan nada kulit hampa. Sesuai untuk muka segi empat tepat: Gelaih berbingkai besaq. Aviators dengan bingkai besar . Cermin mata bulat. tak sesuai untuk muka segi empat tepat: Bingkai sempit. Cermin mata kecik. Gelaih dengan bingkai berwarna terang dan berwarna-warni

5. Muka bentuk hati Matlamat hampa adalah untuk mengimbangi bahagian ataih muka hampa dengan membuat bahagian bawah kelihatan lebih besaq. Gelaih besar-besaran tak akan membantu depa akan menambah lebih banyak pukal ke bahagian ataih. Kami menasihati hampa untuk memilih cermin tang mana lebaqnya sama dengan lebaq muka hampa. Pilih reka bentuk berbentuk ayaq mata. Aviators akan menjadi ideai. Sesuai untuk muka berbentuk hati: Cermin mata bulat atau bulat. Bingkai kecik dengan jambatan sempit. Kacamata dengan lengan set rendah. Aviators. Wayfarers. Cermin mata tanpa sempit. Bingkai berwarna terang atau neutral. tak sesuai untuk wajah berbentuk jantung: Gelaih dengan bingkai besaq dan berat. Gelaih dengan garis tajam dan tajam. Gelaih yang menutup alih. Cermin mata rama-rama atau cermin berbentuk ayaq mata. Mata kucing gelaih. Gelaih dengan bingkai berwarna terang.

6. Muka tiga segiMatlamat utama hampa adalah untuk memperluaskan secara visuai bahagian ataih muka hampa sambey membuat separuh lebih rendah kughang jelaih. Pilih cermin mata hitam dengan bingkai besaq dan bahagian ataih yang luas. Bahagian bawah tak boleh mempunyai garis besaq persegi atau tajam. Sesuai untuk muka segi tiga: Cermin mata tanpa hiasan terang. Aviators. Mata mata mata dengan kanta teluih. Cermin mata tanpa sempit. tak sesuai untuk muka segi tiga: Mata mata kucing dengan kanta berwarna gelap. Gelaih dengan bingkai persegi atau segi empat tepat. Gelaih dengan bingkai sempit atau kecik. Gelaih tang mana bahagian bawah mempunyai garis besaq persegi atau tajam.


Cermin Mata Merupakan Satu Aksesori Untuk Mata Ni 5 Tips Memilih Cermin Mata Mengikut Muka

Cermin Mata Merupakan Satu Aksesori Untuk Mata Ni 5 Tips Memilih Cermin Mata Mengikut Muka

Cermin Mata Merupakan Satu Aksesori Untuk Mata Ni 5 Tips Memilih Cermin Mata Mengikut Muka

Cermin Mata Merupakan Satu Aksesori Untuk Mata Ni 5 Tips Memilih Cermin Mata Mengikut Muka

Cermin Mata Merupakan Satu Aksesori Untuk Mata Ni 5 Tips Memilih Cermin Mata Mengikut Muka

Cermin Mata Merupakan Satu Aksesori Untuk Mata Ni 5 Tips Memilih Cermin Mata Mengikut Muka

Cermin Mata Merupakan Satu Aksesori Untuk Mata Ni 5 Tips Memilih Cermin Mata Mengikut Muka
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme