cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ceghita Soghang Pekerja Taman Tema Yang Bertukaq Menjadi Japanese Goddess


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-04 05:22:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Pelakon Jepun, Karata Erika telah menempuhi perjalanan yang sangat jauh sebelum dia ditemui oleh soghang agen masa sedang bekerja secara sambilan di taman tema ladang , Mother Farm tiga tahun lepaih. Menurut Naver, agen yang bekerja untuk FLaMme Entertainment tu telah menemui Erika yang masa tu berumoq 17 tahun, sedang bekerja di satu taman tang mana pengunjung boleh datang dan rasai sendiri pengalaman seumoq hidup menjadi petani luaq bandaq Jepun.

Pada tahun pertama menjadi tumpuan oghang ghamai sebagai soghang model baghu, Erika dengan pantaih telah menghasilkan jumlah pengikut yang besaq di Jepun sambey membahagikan masa diantara belajaq dan kelaih lakonan. Selain di Jepun, Erika jugak penah menarik perhatian peminat di Korea Selatan selepaih jengoi di dalam muzik video girls group femes Kpop, Girls Generation atau SNSD, Divine pada tahun 2014.

Dan, pada tahun 2015, Erika telah memulakan debut pertamanya sebagai pelakon di Koinaka Fuji tv. Namun, dia mula menjadi femes selepaih terpilih untuk menjadi model syarikat insurans Sony pada tahun tu jugak. Selepaih tu, dia mula mendapat populariti, dan melibatkan diri di dalam pelbagai projek tv yang boleh melihatkan bakat lakonannya bersama artis-artis femes di Jepun.

Disebabkan oleh daya tarikan semulajadi dan kecantikan yang dimiliki Erika, peminat-peminatnya telah menggelaqkannya sebagai Japanese Goddess . Manakala di Korea pulak, Erika telah menuruihkan kerjaya lakonan dan modelnya di bawah agensi BH Entertainment yang menguruihkan ghamai bintang femes Korea macam Lee Byung Hun, Han Hyo Joo, dan Kim Go Eun.

Peminat-peminatnya di Korea Selatan pulak mula jeronoih hati selepaih Erika mendedahkan di dalam satu temu buai yang dia sebenaqnya adalah peminat setia kumpulan idol Kpop iaitu GOT7. Sementara tu, penampilan terpalin baghu Erika melalui iklan telefon pintaq LG telah menjadi viral di Internet selepaih saja ia dikeluaqkan buat first time pada 20 September lepaih.

utaranews. com


Ceghita Soghang Pekerja Taman Tema Yang Bertukaq Menjadi Japanese Goddess
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme